Genieten aan het water

in een comfortabele woning van It Wiid

Let op: gebruik van faciliteiten is alleen voor boekingen via Camping It Wiid!
Sloep huren in het hart van de Friese meren

Arrangement met sloep

In het voor- en naseizoen profiteert u van een extra korting als u een midweek of weekend een vakantiehuis met sloep bijboekt. Kom lekker genieten van de mooie omgeving met een eigen sloep aan de steiger. Zowel op de camping als op de Buitenplaats.

Bekijk accommodatie
Bungalow huren Friesland

6 persoons vakantiehuis

De 6-persoons vakantiehuizen staan rondom een haven en hebben een prachtig uitzicht! De huizen hebben 3 slaapkamers , allen op de eerste verdieping. De badkamer met douche en ligbad bevindt zich op de begane grond. Tevens beschikken de huizen over een vaatwasser.

Bekijk accommodatie
Afbeelding 002 verkleind

8 persoons vakantiehuis

De 8-persoons vakantiehuizen staan rondom de haven. Enkele 8-peroons vakantiehuizen staan direct aan de Fokkesloot en hebben een uniek uitzicht. De huizen beschikken over 4 slaapkamers . De huizen hebben 2 badkamers (met uitzondering van bungalow 1 en 2)

Bekijk accommodatie
Vakantiehuis huren in het hart van Friesland

Wâld vakantiehuis (4-persoons)

Deze 4-persoons (twee onder één kap) vakantiehuizen liggen allen direct aan het water en de meeste hebben een eigen aanlegsteiger. De Wald bungalow heeft een gezellige woonkamer met open keuken en een romantische bedstee. Boven zijn twee slaapkamers.

Bekijk accommodatie
Vakantiehuizen Friesland aan het water

Wetter vakantiehuis (6-persoons)

Deze 6-persoons (vrijstaand) vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en liggen allen direct aan het water. De meeste Wetter vakantiehuizen hebben een ruime tuin en een eigen aanlegsteiger. De huizen hebben een gezellige woonkamer.

Bekijk accommodatie
Vakantiehuis huren aan het water in Friesland

Wiid vakantiehuis (8-persoons)

Vrijwel alle Wiid 8 persoons vakantiehuizen hebben een fraaie ligging aan het water, inclusief een eigen aanlegsteiger en zijn per boot bereikbaar. De woning zelf heeft drie slaapkamers waarvan één op de begane grond, twee badkamers en een ruime woonkamer met keuken.

Bekijk accommodatie
Wellness vakantiewoning huren aan het water

Wald en Wiid Wellness vakantiehuis

Vrijwel alle wellness vakantiehuizen hebben een fraaie ligging aan het water inclusief een eigen aanlegsteiger en zijn per boot bereikbaar. De woningen onderscheiden zich door de sauna en zonnebank. De woningen zijn stuk voor stuk aantrekkelijk ingericht.

Bekijk accommodatie
Luxe Vakantiehuis aan het water in het hart van Friesland

Wiid vakantiehuis de luxe buitenrand

De Wiid bungalows de luxe aan de buitenrand vallen op door hun ligging en inrichting. De vakantiehuizen liggen aan de buitenrand van Buitenplaats It Wiid. Daardoor geven zij een fantastisch uitzicht over het water. Geniet van de langsvarende boten!

Bekijk accommodatie

Wat onze gasten zeggen

Wat onze gasten zeggen over onze vakantiehuizen.

Prachtige camping met vriendelijk personeel Alles heel schoon. Op De Buitenplaats heel mooie huizen met mooi uitzicht en allen aan het water.

- Fam. Linden

De woningen liggen te midden van de natuur. Prachtig! Wij komen volgend jaar weer!

- Familie Bron

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.