Bungalow huren Eernewoude

Op zoek naar een accommodatie aan het water? Kom dan een bungalow huren in Eernewoude op It Wiid. Dit prachtige park in Eernewoude is gelegen in natuurgebied de Alde Feanen midden in het Friese meren gebied. De Alde Feanen is sinds februari 2000 het 16e Nationaal Park van Nederland. De Alde Feanen is 2187 hectare groot.

Op ons vakantiepark kunt u verschillende types bungalows huren in Eernewoude. De meeste bungalows zijn aan het water gelegen met een eigen aanlegsteiger.

Prijslijst bungalows     Reserveer nu uw bungalow!

Een bungalow huren in Eernewoude op Vakantiepark It Wiid is onderverdeeld in verschillende types:

Bungalow huren op de camping

 • 6 persoons bungalows
  Deze nieuwe vakantiehuizen (bouwjaar 2004) zijn geschikt voor maximaal zes personen.
 • 8 persoons bungalows
  De vakantiehuizen (nummers 1 t/m 10 en 15 t/m 18) zijn geschikt voor maximaal acht personen.

Bungalow huren op bungalowpark It Wiid/De Buitenplaats:

 • 6 persoons Wetter bungalow (vrijstaand)
  Het 6 persoons vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken en een romantische tweepersoons bedstee.  Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers.
 • 8 persoons Wiid bungalow
  (8-persoons vrijstaand vakantiehuis) Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een tweepersoonsslaapkamer.   Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers.
 • Wellness vakantiehuizen
  Vrijwel alle wellness vakantiehuizen hebben een fraaie ligging aan het water inclusief een eigen aanlegsteiger en zijn per boot bereikbaar. De Vakantiehuizen zijn o.a. voorzien van sauna, zonnebank, moderne keuken, luxe sanitair, wireless internet (tegen betaling) , Televisie, vaatwasser, oven/magnetron, eigen parkeerplaats voor uw auto. Voor natuur, privacy en een vakantie in het teken van water bent u op Buitenplaats It Wiid aan het juiste adres.Alle wellness vakantiehuizen beschikken over tuinmeubilair en centraleverwarming. De inrichting/indeling van de vakantiehuizen kan onderling verschillen.

In het gebied rondom Eernewoude kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. Huur een bungalow in Eernewoude en neem uw eigen boot mee, maar u kunt natuurlijk ook een boot huren via onze receptie.Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op bungalowpark It Wiid  aan het water hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.
Voor prijzen, beschikbaarheid of informatie over Bootverhuur in Friesland;  www.bootverhuur-eernewoude.nl

 

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.