Spring naar inhoud

T: +31 (0)511 - 539 223

Camping aan het water, in het hart van Friesland

Camping

Camping “It Wiid” ligt middenin het Nationaal Park De Alde Feanen en is met haar 28 hectare één van de grootste campings in Friesland. Het biedt u alle mogelijkheden om een onvergetelijke vakantie te beleven.

KamperenKamperen in Friesland aan het water

Met meer dan 300 kampeerplekken verdeeld over verschillende velden biedt ‘It Wiid’ voor ieder wat wils. Lekker beschut onder de bomen of juist direct aan het water.

Bekijk de kampeermogelijkheden »

Stacaravans Stacaravan

Heeft u zelf geen tent of caravan of kampeert u liever iets luxer, dan is het huren van een stacaravan wellicht een goede keuze.

Bekijk de verhuurmogelijkheden »

Vakantiehuizen 8-persoons Vakantiehuizen in Friesland aan het water

Wilt u wel op een camping, maar niet in een tent of caravan verblijven? Op onze camping kunt u één van onze vakantiehuizen huren. Er zijn vakantiehuizen voor 4-, 6-, 8- en zelfs 12 personen beschikbaar.

Bekijk onze vakantiehuizen »

Camping in Friesland

Zomervakantie Friesland

De unieke ligging van Camping “It Wiid” in het hart van Friesland is de ideale uitvalsbasis om Friesland te ontdekken. Binnen de kortste keren bent u in Leeuwarden, Drachten of een andere plaats in Friesland. Eén van de mooiste mogelijkheden om Friesland te ontdekken is vanaf het water. Er wordt namelijk niet voor niets gezegd “Nergens is Friesland zo mooi als vanaf het water!

Ontdek meer over Campings Friesland »

Faciliteiten

Camping “It Wiid” wordt bij Zoover met een 8.5 en bij de ANWB met een 8.9 beoordeeld. U kunt heerlijk tot rust komen of mee doen met één van de vele activiteiten die worden georganiseerd. Bezoek het zwembad met glijbaan, neem een cursus zeilen of ontdek de wat ons recreatieteam allemaal organiseert. Met faciliteiten als een eigen supermarkt, eetcafé, bootverhuur en wifi op de hele camping bent u van alle gemakken voorzien.

Camping faciliteiten: Zwembad  Faciliteiten: Toiletgebouw Camping It WIid