Spring naar inhoud

T: +31 (0)511 - 539 223

Camping aan het water, in het hart van Friesland

Campings Friesland

Kamperen op één van de mooiste campings in Friesland?

In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u Camping It Wiid, één van de mooist gelegen campings in Friesland. Dit prachtige park ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo’n 4000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

 Campings Friesland - Camping It Wiid Kamperen aan het water - Campings Friesland

In het gebied kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Uiteraard kunnen visliefhebbers hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

It Wiid – Camping in Friesland

Camping It Wiid beschikt over 368 ruim opgezette kampeerplaatsen. Staat u graag op een beschut plekje of gaat uw voorkeur uit naar een plaats direct aan het water? De keuze is aan u.

  • Standaardplaatsen zijn met electra en water: dit zijn de kampeervelden; S, X, Z en de landtong
  • Comfortplaatsen (electra, 16 ampère stroom ,water, riool en CAI ): Veld A, B, C, D, E, F, Q, W en Y. (Y heeft geen CAI)
  • Elke comfortplaats heeft een eigen kast met alle voorzieningen.
  • Let op: de landtong zijn standaardplaatsen echter hiervoor wordt het comforttarief berekend.

Boek nu uw kampeerplaats! »

Uniek in Friesland

Onze camping in Friesland is voorzien van diverse voorzieningen waaronder een verwarmd openlucht zwembad, speeltuin, voetbalveld, bootverhuur etc. U en uw kinderen hoeven zich dus niet te vervelen op Camping It Wiid. Vijf eigenschappen die onze camping uniek maakt in Friesland:

Kortom: It Wiid is een van de campings in Friesland waar u ontspanning, rust en ruimte vindt maar waar tegelijkertijd de gezelligheid niet ontbreekt.

Kijk ook voor meer informatie over Campings in Friesland op onze website;

Camping It Wiid in Friesland