Spring naar inhoud

T: +31 (0)511 - 539 223

Vakantie aan het water, in het hart van Friesland.

Campings Friesland

Kamperen op één van de campings in Friesland?

In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u Camping It Wiid, één van de mooist gelegen campings in Friesland. Dit prachtige park ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo’n 4000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

Campings Friesland - Camping It Wiid

In het gebied kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Uiteraard kunnen visliefhebbers hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Camping Friesland - Camping It Wiid

Camping It Wiid beschikt over 368 ruim opgezette kampeerplaatsen. Staat u graag op een beschut plekje of gaat uw voorkeur uit naar een plaats direct aan het water? De keuze is aan u.

  • Standaardplaatsen zijn met electra en water: dit zijn de kampeervelden; S, X, Z en de landtong
  • Comfortplaatsen (electra, 16 ampère stroom ,water, riool en CAI ): Veld A, B, C, D, E, F, Q, W en Y. (Y heeft geen CAI)
  • Elke comfortplaats heeft een eigen kast met alle voorzieningen.
  • Let op: de landtong zijn standaardplaatsen echter hiervoor wordt het comforttarief berekend.

Reserveer nu uw kampeerplaats!

De campings in Friesland zijn voorzien van diverse voorzieningen waaronder een verwarmd openlucht zwembad, speeltuin, voetbalveld, bootverhuur etc. U en uw kinderen hoeven zich dus niet te vervelen op It Wiid.

Kortom: It Wiid is een van de campings in Friesland waar u ontspanning, rust en ruimte vindt maar waar tegelijkertijd de gezel¬ligheid niet ontbreekt.

Kijk ook voor meer informatie over Campings in Friesland op onze website;

Camping It Wiid in Friesland