Spring naar inhoud

T: +31 (0)511 - 539 223

Camping aan het water, in het hart van Friesland

Faciliteiten

Receptie

Op de receptie vindt u alle informatie voor een gezellige dag uit. Er liggen diverse folders en er is een bord met posters van activiteiten in de omgeving. Er worden fiets- wandel- en vaarkaarten verkocht en u kunt er wifi-kraskaarten kopen voor de KPN hotspots. De receptie is dagelijks geopend van 09:00-17:00 uur (in het hoogseizoen tot 20:00 uur). Op aankomstdagen tot 19:00 uur. Komt u na 17:00 uur aan, neem dan altijd even contact op met de receptie: 0511-539223.

Sport en Spel voor de kinderen

Wilt u gewoon eens een dagje lekker niets doen? Daar zijn wij op voorbereid! Op het terrein is een grote speeltuin en verspreid over de camping vinden uw kinderen allerlei speeltoestellen, zoals een groot klim- en klauterkasteel, een glijbaan en een grote zandbak. Uiteraard zijn er ook sportvelden voor een partijtje voetbal, volleybal en basketbal.

De camping heeft een groot buitenzwembad van tien bij twintig meter met een superglijbaan. Naast het grote bad zijn er twee baden met speeltoestellen voor de jongsten.

Camping It Wiid - Zwembad Afbeelding 059

Tijdens het hoogseizoen is bovendien dagelijks een recreatieteam actief. Van maandag t/m zaterdag is er een gevarieerd programma. Elke morgen zijn er knutselactiviteiten voor de kleinsten, ’s middags zijn er vaak sportactiviteiten. Daarnaast organiseren wij in samenwerking met de Rangers van het Nationaal Park wandel -en kanotochten, en rondvaarten voor het hele gezin. Het recreatieprogramma kunt u afhalen bij de receptie. Kinderen die zich vervelen? Dat is bij It Wiid niet mogelijk.

Camping met zwembad   Recreatieteam Camping It Wiid

Internet (wifi op camping)

Op de gehele camping (ook de bungalows op de camping) kunt u gebruik maken van Wifi via KPN Hotspots.

  • Dagkaart € 15,-
  • Midweek/ weekendkaart € 25,-
  • Weekkaart € 40,-

Deze kaarten zijn te gebruiken op 4 verschillende apparaten.

Online kunt u de volgende producten krijgen:

  • Wifi (KPN Hotspots)Uurkaart € 5,-
  • Maandkaart € 45,-
  • Halfjaarkaart € 95,-
  • Groepskaart, dag 10 personen ( € 69,-)
  • Groepskaart, week 10 personen ( €10,- p.m.)

Meer over Wifi op de camping »

Schoon en modern sanitair met aparte babywasruimte

Op onze camping zijn drie douche- en toiletruimtes, die vaak en goed worden schoongehouden. Deze toiletgebouwen hebben speciale babywascabines.  Alleen op de Landtong is geen toiletgebouw aanwezig.

Toiletgebouw Camping It Wiid Toiletgebouw Camping It Wiid - Eernewoude

 

2 super de luxe toiletgebouwen. Twee van de drie douche- en toiletruimtes zijn nieuw en energiezuinig. De gebouwen beschikken onder andere over vloerverwarming en afzuiging.
Het douchen is bij de kampeerprijs inbegrepen.

Zorg dat de kinderen geen speelplaats van de wasgelegenheden maken en laat kleine kinderen onder begeleiding naar het toiletgebouw gaan. Laten we met elkaar proberen deze schoon te houden. Het is niet toegestaan warm water uit de douches te halen.

Naast het Kwetternest vindt u de wasruimte met diverse wasmachines en drogers (munten te verkrijgen op de receptie).

Toiletgebouw Camping It Wiid Toiletgebouw Camping It WIid