Fotoalbums

 • Foto's seizoen 2014

  Foto’s seizoen 2014

  Foto’s seizoen 2014

 • Werkzaamheden parkeerplaats; camping It Wiid

  Werkzaamheden parkeerplaats

  December 2013 De parkeerplaats achter de botenverhuur wordt opnieuw verhaard tevens komen er belijnde parkeerplaatsen.  

 • Herinrichting okt 2012 Camping It Wiid Friesland (7)

  Herinrichting stacaravans Fokkesloot-zijde

  Herinrichting stacaravans Fokkesloot-zijde
  September 2012 
  De start van de herstructurering van veld E en G is begonnen!! Op dit moment is men bezig met het leeghalen van het veld en worden er een aantal stacaravans herplaatst.

  Lees verder

 • Toiletgebouw

  Toiletgebouw

  Modern sanitair met gratis warme douche en aparte babywasruimte Camping ‘It Wiid’ heeft drie toiletruimtes, welke vaak en goed worden schoongehouden. De toiletgebouwen hebben speciale babywascabines. Op de Landtong is geen toiletgebouw aanwezig. Nieuw 2 super de luxe toiletgebouwen. Dit …Lees verder

 • camping_activiteiten_003

  Kamperen

  Wij bieden u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Op ons 28 hectare grote terrein kunt u met uw eigen tent, caravan of camper kamperen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een chalet of stacaravan te huren.

 • bungalow5

  Bungalows Camping

  Ook verhuren wij compleet ingerichte vrijstaande bungalows(6 en 8 pers. bungalows) met vlak voor uw deur een eigen ligplaats. Van het uitzicht zult u zeker onder de indruk zijn.

 • P1010670

  Wald (4 pers.) Bungalows Buitenplaats It Wiid

  Fraai gelegen 4-persoons vrijstaande bungalows (Wetter en Wiid) en halfvrijstaande Wald bungalows liggen allemaal aan het water, hebben een eigen aanlegsteiger en hebben veel privacy.

 • P1020192

  Wetter bungalows (6 pers.) Buitenplaats It Wiid

  Deze mooi gelegen vrijstaande bungalows (Wetter en Wiid)en halfvrijstaande bungalows (Wald) liggen allemaal aan het water, hebben een eigen aanlegsteiger en hebben veel privacy.

 • P1020472

  Wiid Bungalows (8 pers.) Buitenplaats It Wiid

  Deze mooi gelegen vrijstaande bungalows (Wetter en Wiid)en halfvrijstaande bungalows (Wald) liggen allemaal aan het water, hebben een eigen aanlegsteiger en hebben veel privacy.

 • Keuken_Wetter

  Wellness de luxe bungalows Buitenplaats

  Wald Wellness de luxe Bungalows; De Wald Wellness de luxe bungalows zijn geheel gerenoveerd (inclusief moderne keuken) en voorzien van luxe en modern meubilair, Vloerverwarming, Airco, Flatscreen TV met digitale tv inclusief filmkanalen, Internet (tegen betaling) zonnebank, (infrarood) sauna, grote moderne inloop …Lees verder

Pagina 1 van 41234