Spring naar inhoud

T: +31 (0)511 - 539 223

Camping aan het water, in het hart van Friesland

Acties

Last minute acties Camping It Wiid:

Bungalows Buitenplaats en camping:

Juli korting: 10% korting op Vakantiehuizen Buitenplaats en vakantiehuizen camping tijdens uw verblijf in de maand juli!

De zomer lijkt deze week eindelijk te beginnen. En hoe! Kom dus genieten van prachtige huizen aan het water en van de prachtige omgeving van It Wiid. Op het park zelf komt u niets te kort!

Vakantiehuis Friesland

 

Boek nu uw bungalow! »

activiteiten op het park en daarbuiten

Op het park is genoeg te beleven! Kom zwemmen in ons openluchtzwembad met superlange glijbaan, bezoek één van de vele activiteiten die ons animatieteam verzorgt; wat dacht je van een kanotocht, de kidsclub, een bus vol avontuur, wampex door de Alde Feanen of de kinderdisco? Ga gezellig een hapje eten in ons eetcafé met live muziek op het terras. Of boek een zeilcursus van vier dagen en geniet van de Friese meren.

Skûtsjesilen
Vanaf 18 juli begint het SKS skûtsjesilen. Deze wedstrijd kunt u op maandag 20 juli volgen in de Veenhoop en 21 juli in Eernewoude. Een spektakelstuk en Friese traditie. Skûtsjes zijn oude vrachtschepen, platbodems en werden vroeger gebruikt om turf, mest en andere ladingen bij de boerderijen te brengen. Ook in die tijd werden er al wedstrijden mee gehouden. Toen voor het extra zakcentje maar tegenwoordig vooral om de eer!

Fierljeppen
Bezoek in Burgum een Fierljep wedstrijd (10 autominuten van het park). Op 18 juli wordt het Keningsljeppen hier gehouden. De grote mannen en vrouwen strijden om de titel.

Friese Paarden
Houdt u van paarden? Dan is een bezoek aan de Friese paardendagen in Garijp (5 autominuten van het park) zeker een bezoek waard. Deze worden gehouden van 16 t/m 18 juli. Geniet van de prachtige Friese paarden.

Andere evenementen in de provincie zijn De Friese Ballonfeesten in Joure, de verschillende braderieën en zomermarkten in Friese dorpen en steden. Kortom, genoeg te beleven! Wij geven u graag tips voor een dagje uit!

 

 

Meer tips voor trips! »