Spring naar inhoud

T: +31 (0)511 - 539 223

Camping aan het water, in het hart van Friesland

Vakantiehuizen Friesland

Verhuur van vakantiehuizen in Friesland

U zoekt naar vakantiehuizen in Friesland? Dan bent u van harte welkom op Camping It Wiid. Wij verhuren namelijk luxe vakantiehuizen op de camping en het bungalowpark direct gelegen aan het water. De vakantiehuizen in Friesland op Camping It Wiid liggen midden in het Friese meren gebied. Vanaf de camping kunt u prachtige vaartochten maken naar Grou, Leeuwarden of bijvoorbeeld Sneek.

Onze vakantiehuizen Friesland op Camping It Wiid zijn onderverdeeld in verschillende typen:

Vakantiehuizen op de camping

Op Camping It Wiid staan verschillende vakantiehuizen aan het water of gewoon op de camping. Deze vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor 6 to 8 personen.

 • 6 persoons bungalows
  Deze in 2004 gebouwde vakantiehuizen zijn geschikt voor zes personen. De vakantiehuizen hebben o.a. op de begane grond een woonkamer, badkamer met douche en ligbad, een aparte toilet. Tevens zijn ze voorzien van een cv, vaatwasser, complete keukeninventaris, koffiezet-apparaat, kleuren-tv en tuinmeubels.
 • 8 persoons bungalows
  Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor in totaal acht personen. De vakantiehuizen zijn sinds 2014 voorzien van een vaatwasser en beschikken daarnaast o.a. over een cv, volledige keukeninventaris, koffiezetapparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

6-persoons vakantiehuis in Friesland 8-persoons Vakantiehuizen in Friesland aan het water

Vakantiehuizen op bungalowpark It Wiid/De Buitenplaats

Op het bungalowpark in Friesland van It Wiid en De Buitenplaats vind u meerdere typen bungalows. Van 4-persoons tot 8-persoons of wellness vakantiehuizen. Voor ieder wat wils.

 • Wald Bungalow: 4 persoons vakantiehuis
  Het vakantiehuis beschikt over een romantische tweepersoons bedstee! Een ruime woonkamer en keuken met magnetron. Een bubbelbad, douche, wastafel en toilet zijn aanwezig in de badkamer. Op de bovenverdieping van het vakantiehuis vindt u twee slaapkamers, waarvan één met een 1-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden.
 • Wetter Bungalow: 6 persoons vakantiehuis
  Het 6 persoons vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet.  Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een vaste wastafel.
 • Wiid Bungalow: 8 persoons vakantiehuis
  (8-persoons vrijstaand vakantiehuis) Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een tweepersoonsslaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet, twee slaapkamers, elk met twee éénpersoonsbedden en twee logeerbedden.
 • Wellness vakantiehuizen
  Vrijwel alle wellness vakantiehuizen hebben een fraaie ligging aan het water inclusief een eigen aanlegsteiger en zijn per boot bereikbaar. De luxe vakantiehuizen zijn o.a. voorzien van sauna, zonnebank, moderne keuken, luxe sanitair, Wifi (wireless internet, tegen betaling) , Televisie, vaatwasser, oven/magnetron, eigen parkeerplaats voor uw auto. Voor natuur, privacy en een vakantie in het teken van water bent u op Buitenplaats It Wiid aan het juiste adres. Alle wellness vakantiehuizen beschikken over tuinmeubilair en centrale verwarming. De indeling is per vakantiehuis verschillend.

Nu uw vakantiehuis boeken! »

Heeft u vragen of hulp nodig bij een reservering, dan kunt u voor meer informatie over vakantiehuizen Friesland bellen naar 0511 – 539 223.

Vakantiehuizen Friesland - It Wiid Eernewoude