Spring naar inhoud

T: +31 (0)511 - 539 223

Camping aan het water, in het hart van Friesland

Vakantiehuizen Friesland

Verhuur van vakantiehuizen in Friesland

Op zoek naar vakantiehuizen in Friesland? Dan bent u van harte welkom op Camping It Wiid. Wij verhuren namelijk luxe vakantiehuizen op de camping en het bungalowpark direct gelegen aan het water. De vakantiehuizen in Friesland op Camping It Wiid liggen midden in het Friese meren gebied. Vanaf de camping kunt u prachtige vaartochten maken naar Grou, Leeuwarden of bijvoorbeeld Sneek.

Onze vakantiehuizen Friesland op Camping It Wiid zijn onderverdeeld in verschillende typen:

Vakantiehuizen op de camping

Op Camping It Wiid staan verschillende vakantiehuizen aan het water of gewoon op de camping. Deze vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor 6 to 8 personen.

 • 6 persoons bungalows
  Deze nieuwe vakantiehuizen (bouwjaar 2004) zijn geschikt voor maximaal zes personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezet-apparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.
 • 8 persoons bungalows
  De vakantiehuizen (nummers 1 t/m 10 en 15 t/m 18) zijn geschikt voor maximaal acht personen. Deze vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezetapparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

6-persoons vakantiehuis in Friesland 8-persoons Vakantiehuizen in Friesland aan het water

 

Vakantiehuizen op bungalowpark It Wiid/De Buitenplaats

Op het bungalowpark in Friesland van It Wiid en De Buitenplaats vind u meerdere typen bungalows. Van 4-persoons tot 8-persoons of wellness vakantiehuizen. Voor ieder wat wils.

 • Wald Bungalow: 4 persoons vakantiehuis
  Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van wastafel, bubbelbad, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers, waarvan een met een eenpersoonsbed en een met twee éénpersoonsbedden.
 • Wetter Bungalow: 6 persoons vakantiehuis
  Het 6 persoons vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet.  Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een vaste wastafel.
 • Wiid Bungalow: 8 persoons vakantiehuis
  (8-persoons vrijstaand vakantiehuis) Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een tweepersoonsslaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet, twee slaapkamers, elk met twee éénpersoonsbedden en twee logeerbedden.
 • Wellness vakantiehuizen
  Vrijwel alle wellness vakantiehuizen hebben een fraaie ligging aan het water inclusief een eigen aanlegsteiger en zijn per boot bereikbaar. De luxe vakantiehuizen zijn o.a. voorzien van sauna, zonnebank, moderne keuken, luxe sanitair, Wifi (wireless internet, tegen betaling) , Televisie, vaatwasser, oven/magnetron, eigen parkeerplaats voor uw auto. Voor natuur, privacy en een vakantie in het teken van water bent u op Buitenplaats It Wiid aan het juiste adres. Alle wellness vakantiehuizen beschikken over tuinmeubilair en centrale verwarming. De inrichting/indeling van de vakantiehuizen kan onderling verschillen.

Boek nu uw vakantiehuis! »

Heeft u vragen of hulp nodig bij een reservering, dan kunt u voor meer informatie over vakantiehuizen Friesland bellen naar 0511 – 539 223.

Vakantiehuizen Friesland - It Wiid Eernewoude