Spring naar inhoud

T: +31 (0)511 - 539 223

Vakantie aan het water, in het hart van Friesland.

Vakantiepark Friesland

Verblijven op een waterrijk vakantiepark in Friesland? Kom naar vakantiepark It Wiid in Friesland en geniet van de schitterende omgeving!

Verblijf op onze gezellige camping of in de luxe vakantiehuizen

U heeft de mogelijkheid om met u eigen tent of caravan naar vakantiepark in Friesland te komen of een van onze vakantiehuizen te huren op It Wiid, vakantiepark in Friesland. In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u It Wiid, vakantiepark in Friesland.  Dit prachtige vakantiepark aan het water ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo’n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

0646.jpg klein

 

In het gebied rondom vakantiepark Friesland kan prachtig gevaren worden. U kunt bij It Wiid, Vakantiepark Friesland uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op It Wiid, vakantiepark in Friesland hun hart ophalen en een hengeltje uitgooien.

Vakantiepark It Wiid in Friesland beschikt over 368 ruim opgezette kampeerplaatsen. Staat u graag op een beschut plekje of gaat uw voorkeur uit naar een plaats direct aan het water? De keuze is aan u.

 • Standaardplaatsen zijn met electra en water: dit zijn de kampeervelden; S, X, Z en de landtong
 • Comfortplaatsen (electra, 16 ampère stroom ,water, riool en CAI ): Veld A, B, C, D, E, F, Q, W en Y. (Y heeft geen CAI)
 • Elke comfortplaats heeft een eigen kast met alle voorzieningen.

 IMG_0244

Onze  bungalows op het vakantiepark in Friesland zijn onderverdeeld in verschillende types:

 1. Vakantiepark in Friesland op de Camping:
  6 persoons bungalows
  Deze nieuwe vakantiehuizen (bouwjaar 2004) zijn geschikt voor maximaal zes personen.
  De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezet-apparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.8 persoons bungalows
  De vakantiehuizen (nummers 1 t/m 10 en 15 t/m 18) zijn geschikt voor maximaal acht personen.
  De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezetapparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.
 2. Vakantiepark in Friesland op bungalowpark It Wiid/De Buitenplaats:
  4 persoons Wald bungalow
  Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee.
  De badkamer is voorzien van wastafel, bubbelbad, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers, waarvan een met een eenpersoonsbed en een met twee éénpersoonsbedden.6 persoons Wetter bungalow
  Het 6 persoons vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet.  Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een vaste wastafel.8 persoons Wiid bungalow
  (8-persoons vrijstaand vakantiehuis) Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een tweepersoonsslaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet, twee slaapkamers, elk met twee éénpersoonsbedden en twee logeerbedden.Wellness vakantiehuisjes Friesland
  Vrijwel alle wellness vakantiehuizen hebben een fraaie ligging aan het water inclusief een eigen aanlegsteiger en zijn per boot bereikbaar. De Vakantiehuizen zijn o.a. voorzien van sauna, zonnebank, moderne keuken, luxe sanitair, wireless internet (tegen betaling) , Televisie, vaatwasser, oven/magnetron, eigen parkeerplaats voor uw auto. Voor natuur, privacy en een vakantie in het teken van water bent u op Buitenplaats It Wiid aan het juiste adres.  Alle wellness vakantiehuizen beschikken over tuinmeubilair en centraleverwarming. 

  De inrichting/indeling van de vakantiehuizen kan onderling verschillen.

  fotoE

 Voor een sfeerimpressie:

http://youtube/fILXVC1yV1g

Paste your AdWords Remarketing code here