Spring naar inhoud

T: +31 (0)511 - 539 223

Camping aan het water, in het hart van Friesland

Vakantiepark Friesland

Kom genieten op ons vakantiepark Friesland!

Wilt u heerlijk genieten van uw verblijf in Friesland? Kom naar vakantiepark It Wiid in Friesland en ervaar de schitterende omgeving!

Verblijf op onze gezellige vakantiepark: camping of in de luxe vakantiehuizen

U heeft de mogelijkheid om met u eigen tent of caravan naar ons vakantiepark in Friesland te komen of een van onze vakantiehuizen te huren op Vakantiepark It Wiid. Al onze vakantiehuizen liggen aan het water.

In het hart van het unieke merengebied van Friesland (tussen Leeuwarden en Drachten) vindt u It Wiid, vakantiepark Friesland.  Dit prachtige vakantiepark aan het water ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, benaamd ‘De Alde Feanen’. Een gebied van zo’n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

Vakantiepark Friesland | Direct aan het water

In het gebied rondom vakantiepark Friesland kan prachtig gevaren worden. U kunt bij It Wiid, Vakantiepark Friesland uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op It Wiid, vakantiepark in Friesland hun hart ophalen en een hengeltje uitgooien.

 

Bungalows op It Wiid – Vakantiepark Friesland

Onze  bungalows op ons prachtige vakantiepark in Friesland zijn onderverdeeld in verschillende types:

Vakantiehuizen op de camping

Op vakantiepark Friesland ‘It Wiid’ vindt u luxe vakantiehuizen (bouwjaar 2004) geschikt voor maximaal zes personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van diverse faciliteiten en fraai gelegen.

vakantiehuis aan het water

Vakantiehuizen op de Buitenplaats

Ook op de Buitenplaats vindt u prachtige vakantiehuizen direct gelegen aan het water. Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor zowel 4 personen, 6 personen als 8 personen. De meeste vakantiehuizen zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger en per boot bereikbaar. Voor natuur, privacy en een vakantie in het teken van water bent u op Buitenplaats It Wiid aan het juiste adres.

Vakantiehuis Friesland vakantiepark It Wiid vakantiepark It Wiid

fotoE

Luchtfoto Camping en Vakantiepark It Wiid Friesland

 

Kamperen op ons vakantiepark

Vakantiepark It Wiid in Friesland beschikt over 368 ruim opgezette kampeerplaatsen. Staat u graag op een beschut plekje of gaat uw voorkeur uit naar een plaats direct aan het water? De keuze is aan u.

  • Standaardplaatsen zijn met elektra en water: dit zijn de kampeervelden; S, X, Z en de landtong
  • Comfortplaatsen (electra, 16 ampère stroom ,water, riool en CAI ): Veld A, B, C, D, E, F, Q, W en Y. (Y heeft geen CAI)
  • Elke comfortplaats heeft een eigen kast met alle voorzieningen.

IMG_0244

Sfeerimpressie vakantiepark Friesland ‘It Wiid’: