5 sterren camping Friesland

Een prachtige 5 sterren camping in Friesland voor de hele familie!

In het unieke Nationaal Park de Alde Feanen en in de nabijheid van Leeuwarden en Drachten ligt 5 sterren Camping It Wiid in Friesland, Eernewoude.

Camping It Wiid is een 5 sterren camping met uitstekende faciliteiten; verwarmd buitenbad met glijbaan, moderne sanitairgebouwen met vloerverwarming, bootverhuur, zeilschool en in de zomervakantie een animatieteam. Tevens is er de mogelijk voor het huren van een vakantiehuis bij 5 sterren Camping It Wiid in Friesland. Er worden verschillende type woningen verhuurd op onze 5 sterren camping in Friesland.

Kortom: 5 sterren Camping It Wiid in Friesland is een vakantiepark gelegen in het hart van Friesland waar u ontspanning, rust en ruimte vindt maar waar tegelijkertijd de gezelligheid niet ontbreekt.

Naar vakantiehuizen

Kamperen op Camping It Wiid

naast diverse vakantiewoningen en chalets, kun je uiteraard ook kamperen met eigen tent, caravan of camper. Wij hebben diverse plekken waaruit u kunt kiezen. De Standaard kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra (4, 6 of 10 ampère) en water. Comfort plaatsen zijn voorzien van; 16 ampère stroom, water, riool. Onze populairste plekken zijn uiteraard de premium plaatsen. Deze velden liggen aan het water en geven prachtig uitzicht.  Onze sanitairgebouwen worden door onze gasten zeer hoog gewaardeerd. “De beste van Europa!”horen wij zelfs wel eens.

Naar kamperen

Bootverhuur Eernewoude

Neemt u een boot mee? dat is uiteraard geen probleem. In de haven huurt u een ligplaats bij. Geen eigen boot maar wel graag eens het water op? camping It Wiid beschikt over een brede bootverhuur vloot. Huur een dag of week een boot en ervaar het prachtige Nationaal park De Alde Feanen vanaf het water! Wij verhuren sloepen, motorboten, valken, kano’s en SUP’s.

Kortom, een vakantie op vijf sterren camping verveelt nooit! Geniet van de vele faciliteiten en de prachtige omgeving en ontdek gastvrij Friesland.