Vakantiehuizen Buitenplaats

Direct aan het water met veel privacy

Luxe Vakantiehuis aan het water in het hart van Friesland

Wiid vakantiehuis de luxe buitenrand

De Wiid bungalows de luxe aan de buitenrand vallen op door hun ligging en inrichting. De vakantiehuizen liggen aan de buitenrand van Buitenplaats It Wiid. Daardoor geven zij een fantastisch uitzicht over het water. Genieten in deze complete woningen.

Bekijk accommodatie
Vakantiehuis huren in het hart van Friesland

Wâld vakantiehuis (4-persoons)

Deze 4-persoons (twee onder één kap) vakantiehuizen liggen allen direct aan het water en de meeste hebben een eigen aanlegsteiger. De Wald bungalow heeft een gezellige woonkamer met open keuken en een romantische bedstee. Boven zijn twee slaapkamers.

Bekijk accommodatie
Vakantiehuizen Friesland aan het water

Wetter vakantiehuis (6-persoons)

Deze 6-persoons (vrijstaand) vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en liggen allen direct aan het water. De meeste Wetter vakantiehuizen hebben een ruime tuin en een eigen aanlegsteiger. De huizen hebben een gezellige woonkamer.

Bekijk accommodatie
Vakantiehuis huren aan het water in Friesland

Wiid vakantiehuis (8-persoons)

Vrijwel alle Wiid 8 persoons vakantiehuizen hebben een fraaie ligging aan het water, inclusief een eigen aanlegsteiger en zijn per boot bereikbaar. De woning zelf heeft drie slaapkamers waarvan één op de begane grond, twee badkamers en een ruime woonkamer met keuken.

Bekijk accommodatie
Terras aan het water

Wald en Wiid Wellness vakantiehuis

Vrijwel alle wellness vakantiehuizen hebben een fraaie ligging aan het water inclusief een eigen aanlegsteiger en zijn per boot bereikbaar. De woningen onderscheiden zich door de sauna en zonnebank. De woningen zijn stuk voor stuk aantrekkelijk ingericht.

Bekijk accommodatie
vakantie aan het water

Bungalow Buitenplaats kopen?

Wilt u een vakantiewoning kopen in Friesland? Op Buitenplaats It Wiid staan diverse mooie vakantiehuizen te koop. Neem vrijblijvend een kijkje en laat u informeren. Wij verkopen zowel Wald, Wetter als Wiid huizen. U heeft geen verplichting tot verhuren.

Bekijk accommodatie
Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.