Te Koop op It Wiid, Wald vakantiehuis 422

Recreatiewoning te koop op Bungalowpark It Wiid, vakantiehuis 422

Te koop op Buitenplaats It Wiid: Wald vakantiehuis 422, geschikt voor 4/6 personen.
halfvrijstaande recreatiewoning te koop (type Wald) aan open vaarwater. Dit vakantiehuis is gelegen op bungalowpark It Wiid in Earnewâld/Eernewoude.

Vraagprijs: Verkocht onder voorbehoud
Kosten VVE (Tongerbout 400 serie) voor 2016; €900,-

Vakantiehuis 422 is gelegen op het einde van het schiereiland. Deze bungalow heeft hierdoor een rustige ligging. Deze vakantiewoning is aan het water gelegen met brede aanlegsteiger. Voor de ligging kunt u de plattegrond bekijken.

Indeling

Begane grond: hal met trapopgang, nieuwe badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet, woonkamer (circa. 18 m²) met tuindeuren naar terras, 2 persoons slaapkamer, open keuken met inbouw gasstel, koelkast, afzuigkap, combi-magnetron en vaatwasser.
Verdieping: overloop met CV ruimte, 2 slaapkamers (ca 5 en 14 m²)

Adres

Koaidyk 6-422
9264 TP Earnewâld

Kenmerken

Woonoppervlakte: 56 m²
Perceeloppervlakte: circa 300m²
Kamers: 4
Slaapkamers:
Badkamers: 1
Woonkamer: 18m²
Keuken: 9m²
WC: 1
Externe bergruimte: Schuurtje in tuin

Buitenplaats It Wiid is een ruim opgezet vakantiepark in het hart van Friesland, waardoor u veel privacy heeft. Het ligt midden in Nationaal park de Alde Feanen. Een prachtig gebied om te sloepvaren of te zeilen. Vanuit uw woning vaart u zo het gebied in. Op de naastgelegen camping is een ruim gesorteerde supermarkt, een gezellig eetcafé, cafetaria en boot- en fietsverhuur.

Op It Wiid zijn diverse mogelijkheden voor verhuur. Bij de receptie kunt u terecht voor informatie. U bent bij aanschaf van een vakantiehuis op It Wiid niet verhuurplichtig en u mag de bungalow ook uitsluitend privé gebruiken.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie: 0511-539223, info@wiid.nl of vul het contactformulier in.

Funda

De Linde Makelaars