Te koop op It Wiid, Wetter vakantiehuis 225

Recreatiewoning te koop op Bungalowpark It Wiid, vakantiehuis 225

Te koop op Buitenplaats It Wiid: Wetter vakantiehuis 225, geschikt voor 4/5 personen.
Vrijstaande recreatiewoning te koop (type Wetter) aan open vaarwater. Dit vakantiehuis is gelegen op bungalowpark It Wiid in Earnewâld/Eernewoude.

Vraagprijs: Verkocht
Kosten VVE (Pompeblêd 200 serie) voor 2018; €910,-

Vakantiehuis 225 is gelegen aan een binnenhaven van het grote meer. Binnen enkele ogenblikken bent u op het Earnewâldster Wiid. Vakantiehuis is volledig vernieuwd met o.a. vloerverwarming en aanbouw. Voor de ligging kunt u de plattegrond bekijken.

Indeling

Begane grond: hal met trapopgang, nieuwe toilet met fonteintje, woonkamer (circa. 23 m²) met tuindeuren naar terras, 2 persoons slaapkamer met vaste kast, aangrenzende badkamer (douchecabine, toilet en vaste wastafel), open keuken met inbouw gasstel, koelkast, afzuigkap, combi-magnetron en vaatwasser,
Verdieping: overloop met vaste kast,  2 slaapkamers (ca 6 en 8,5 m²), sauna, zonnehemel en douchecabine, CV met bergkast.

Adres

Koaidyk 6-225
9264 TP Earnewâld

Kenmerken

Woonoppervlakte: 74 m²
Perceeloppervlakte: circa 350m²
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Woonkamer: 23m²
Keuken: 9m²
WC: 2
Externe bergruimte: 9m²
Bouwjaar CV: 2013

Buitenplaats It Wiid is een ruim opgezet vakantiepark in het hart van Friesland, waardoor u veel privacy heeft. Het ligt midden in Nationaal park de Alde Feanen. Een prachtig gebied om te sloepvaren of te zeilen. Vanuit uw woning vaart u zo het gebied in. Op de naastgelegen camping is een ruim gesorteerde supermarkt, een gezellig eetcafé, cafetaria en boot- en fietsverhuur.

Op It Wiid zijn diverse mogelijkheden voor verhuur. Bij de receptie kunt u terecht voor informatie. U bent bij aanschaf van een vakantiehuis op It Wiid niet verhuurplichtig en u mag de bungalow ook uitsluitend privé gebruiken.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie: 0511-539223, info@wiid.nl of vul het contactformulier in.

Funda

De Linde Makelaars