Te koop op It Wiid, Wald vakantiehuis 276

Recreatiewoning te koop op Bungalowpark It Wiid, vakantiehuis 276

Te koop op Buitenplaats It Wiid: Wald vakantiehuis 276, geschikt voor 4 personen.
halfvrijstaande recreatiewoning te koop (type Wald) aan open vaarwater. Dit vakantiehuis is gelegen op bungalowpark It Wiid in Earnewâld/Eernewoude.

Vraagprijs: € 149.500,-
Kosten VVE ( 200 serie) voor 2018; € 910,-

Vakantiehuis 276 is gelegen aan het water met brede aanlegsteiger. Voor de ligging kunt u de plattegrond bekijken.

Indeling

Begane grond: hal met trapopgang, nieuwe badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet, woonkamer (circa. 27 m²) met tuindeuren naar terras, open keuken met inbouw gasstel, koelkast, afzuigkap, combi-magnetron en vaatwasser, slaapnis thans eethoeknis (voorheen bedstee).
Verdieping: overloop met CV ruimte, 2 slaapkamers (ca 5 en 10 m²)

Adres

Koaidyk 6-276
9264 TP Earnewâld

Kenmerken

Woonoppervlakte: 56 m²
Perceeloppervlakte: circa 218 m²
Kamers: 4
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Woonkamer: 27m²
Keuken: 9m²
WC: 1

Buitenplaats It Wiid is een ruim opgezet vakantiepark in het hart van Friesland, waardoor u veel privacy heeft. Het ligt midden in Nationaal park de Alde Feanen. Een prachtig gebied om te sloepvaren of te zeilen. Vanuit uw woning vaart u zo het gebied in. Op de naastgelegen camping is een ruim gesorteerde supermarkt, een gezellig eetcafé, cafetaria en boot- en fietsverhuur.

Op It Wiid zijn diverse mogelijkheden voor verhuur. Bij de receptie kunt u terecht voor informatie. U bent bij aanschaf van een vakantiehuis op It Wiid niet verhuurplichtig en u mag de bungalow ook uitsluitend privé gebruiken.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie: 0511-539223, info@wiid.nl of vul het contactformulier in.

Funda

De Linde Makelaars