Te koop op It Wiid, Wiid vakantiehuis 636

Recreatiewoning Buitenplaats It Wiid, Wiid vakantiehuis 636

Te koop op Buitenplaats It Wiid: Wiid vakantiehuis 636, geschikt voor 8 personen.

Dit vakantiehuis ligt op een unieke locatie, aan het einde van het eiland Snoekebled. het heeft een ruime tuin, direct aan het binnenmeer gelegen. De woning is grotendeels verbouwd en vernieuwd, met eigen aanlegsteiger, boothelling en verbinding met het Earnewaldster Wiid in Natuurpark Alde Feanen.

Vraagprijs: € 275.000,-

Kosten VVE in 2018: € 950,-

Indeling

Begane grond: hal met trapopgang, badkamer met douche, wasmachine en droger, woonkamer met 2x openslaande deuren naar het terras, open keuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, Siemens combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en diepvries, slaapkamer met kastenwand. Berging met CV ketel (2016)
Verdieping: ruime overloop, 2 slaapkamers, badkamer met toilet en douche.

Kenmerken

Verwarming middels C.V. combi
Volledig geïsoleerd (normen 1992)
Woonoppervlakte: 87 m²
Perceelgrootte: circa 400 m²
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Adres
Koaidyk 6-636
9264 TP Earnewâld

Buitenplaats It Wiid is een ruim opgezet vakantiepark in het hart van Friesland, waardoor u veel privacy heeft. Het ligt midden in Nationaal park de Alde Feanen. Een prachtig gebied om te sloepvaren of te zeilen. Vanuit uw woning vaart u zo het gebied in. Op de naastgelegen camping is een ruim gesorteerde supermarkt, een gezellig eetcafé, cafetaria en boot- en fietsverhuur.

Op It Wiid zijn diverse mogelijkheden voor verhuur. Bij de receptie kunt u terecht voor informatie. U bent bij aanschaf van een recreatiewoning niet verhuurplichtig en mag de bungalow ook uitsluitend voor eigen gebruik gebruiken.
Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie: 0511-539223, info@wiid.nl of vul het contactformulier in.

Woning op Funda

De Linde makelaar