Te koop op It Wiid, Wetter vakantiehuis 253

Recreatiewoning Buitenplaats It Wiid, Wetter vakantiehuis 253

Te koop op Buitenplaats It Wiid: Wetter vakantiehuis 253, geschikt voor 6 tot 8 personen.
Vrijstaande recreatiewoning te koop (type Wetter) aan open vaarwater. Deze vakantiewoning is gelegen op bungalowpark It Wiid in Earnewald/Eernewoude.

Vraagprijs: Verkocht
Kosten VVE 2018: €910,-

Vakantiehuis 253 heeft de tuin op het zuidwesten waardoor u hier in de tuin heerlijk de avondzon kunt ervaren. Deze bungalow heeft een aanlegsteiger waar u uw eigen zeilboot, sloep of motorboot kunt aanleggen. De kavel is geschat op circa 400 m2.

Indeling

Begane grond: hal met trapopgang, toilet met fonteintje, badkamer met ligbad, jacuzzi, douchehoek en vaste wastafel, woonkamer (circa. 18 m²) met tuindeuren naar terras, bedstee, halfopen keuken met inbouw gasstel, koelkast, afzuigkap, combi-magnetron, inpandige berging met C.V. ketel.
Verdieping: overloop met vaste kast, 2 slaapkamers (ca 8 en 8½ m²).

Kenmerken

Verwarming middels C.V. combi
Volledig geïsoleerd (normen 1994)
Woonoppervlakte: 64 m2
Perceelgrootte: circa 400 m²
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Woonkamer: 1 circa 18 m²
WC: 1

Adres

Koaidyk 6-253
9264 TP Earnewâld

Buitenplaats It Wiid is een ruim opgezet vakantiepark in het hart van Friesland, waardoor u veel privacy heeft. Het ligt midden in Nationaal park de Alde Feanen. Een prachtig gebied om te sloepvaren of te zeilen. Vanuit uw woning vaart u zo het gebied in. Op de naastgelegen camping is een ruim gesorteerde supermarkt, een gezellig eetcafé, cafetaria en boot- en fietsverhuur.

Op It Wiid zijn diverse mogelijkheden voor verhuur. Bij de receptie kunt u terecht voor informatie. U bent bij aanschaf van een recreatiewoning niet verhuurplichtig en mag de bungalow ook uitsluitend voor eigen gebruik gebruiken.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie: 0511-539223, info@wiid.nl of vul het contactformulier in.

Funda

De Linde Makelaars