Te koop op It Wiid, Wetter vakantiehuis 642

Recreatiewoning Buitenplaats It Wiid, Wetter vakantiehuis 642

Te koop op Buitenplaats It Wiid: Wetter vakantiehuis 642, geschikt voor 6 tot 8 personen.
Vrijstaande recreatiewoning te koop (type Wetter) aan open vaarwater. Deze vakantiewoning is gelegen op bungalowpark It Wiid in Earnewald/Eernewoude.

Vraagprijs: Verkocht onder voorbehoud
Kosten VVE 2018: €950,-

Vakantiehuis 642 is gelegen aan aan de hoofdweg voorbij de afslag naar de 500 serie bijna op het einde van het park. De tuin Deze bungalow heeft een aanlegsteiger. De kavel is geschat op circa 375 m2.

Indeling

Begane grond: hal met trapopgang, toilet met fonteintje, badkamer met ligbad, jacuzzi, douchehoek en vaste wastafel, woonkamer (circa. 18 m²) met tuindeuren naar terras, bedstee, halfopen keuken met inbouw gasstel, koelkast, afzuigkap, combi-magnetron en vaatwasser, inpandige berging met C.V. ketel (2013).
Verdieping: overloop met vaste kast, 2 slaapkamers (ca 8 en 8½ m²) met vaste wastafels.

Kenmerken

Verwarming middels C.V. combi (2013)
Volledig geïsoleerd (normen 1994)
Woonoppervlakte: 64 m2
Perceelgrootte: circa 375 m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Woonkamer: 1 circa 18 m2
WC: 1

Adres

Koaidyk 6-642
9264 TP Earnewâld

Buitenplaats It Wiid is een ruim opgezet vakantiepark in het hart van Friesland, waardoor u veel privacy heeft. Het ligt midden in Nationaal park de Alde Feanen. Een prachtig gebied om te sloepvaren of te zeilen. Vanuit uw woning vaart u zo het gebied in. Op de naastgelegen camping is een ruim gesorteerde supermarkt, een gezellig eetcafé, cafetaria en boot- en fietsverhuur.

Op It Wiid zijn diverse mogelijkheden voor verhuur. Bij de receptie kunt u terecht voor informatie. U bent bij aanschaf van een recreatiewoning niet verhuurplichtig en mag de bungalow ook uitsluitend voor eigen gebruik gebruiken.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie: 0511-539223, info@wiid.nl of vul het contactformulier in.

De Linde Makelaars