Wetter vakantiehuis

Wetter vakantiehuis 6 personen

Op Buitenplaats It Wiid, direct naast Camping It Wiid, verhuren wij 6-persoons (type Wetter) vakantiehuizen. Deze vrijstaande vakantiehuizen liggen allen direct aan het water en de meeste hebben een eigen aanlegsteiger. Via het park vaar je zo het open water op. De woningen aan de buitenrand hebben een prachtig uitzicht. Alle woningen hebben gratis WIFI.

Indeling van het vakantiehuis

Begane grond:
Gezellige woonkamer met open keuken, openslaande deuren naar het terras en een romantische bedstee. De badkamer is voorzien van wastafel, aparte douche, bad. Apart toilet.
Eerste verdieping:
Twee slaapkamers met ieder 2 x 1-persoons bedden en een wastafel. Kast.

Bent u een fervent hengelsporter? Dan zijn de 6 persoons Wetter vakantiehuizen met een vrije ligging aan het water en aanlegmogelijkheid voor een boot iets voor u. Uiteraard kunt u op Buitenplaats It Wiid ook kano’s, motorboten, zeilboten en zelfs luxe sloepen huren. Neem een picknickmand mee en u bent verzekerd van een heerlijke vakantiedag op het water!
Verder zijn er fietsen en  E-bikes te huur. De omgeving leent zich prima voor een fietstochtje!

Omdat de woningen particulier eigendom zijn kan de inrichting onderling verschillen. Via het online boekingssysteem kunt u direct zien hoe de woning is ingedeeld of bel met de receptie.

NB: Let op! De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.
Bedlinnen is verplicht om bij te boeken, net als eindschoonmaak.

Prijslijst vakantiehuizen     Boek nu uw Wetter vakantiehuis

Belangrijke informatie betreffende het gebruik van faciliteiten

Kalender beschikbaarheid Wetter Vakantiehuis: