Activiteiten april

4 april 2020: Vaarexcursie reeën spotten (12+). Grote bruine ogen, soepele sprongen en een wit staartje en toen was hij weg. Een prachtig dier dat met soepele sprongen tussen het riet verdwijnt. In Nationaal park De Alde Feanen zie je vaak groepjes reeën, maar om ze goed te zien moet je erg stil zijn. Ze hebben mensen zomaar in de smiezen en sprinten dan snel weg. Vanaf de excursieboot varen we stil door het laagveengebied. Vanaf het dek heb je een weids uitzicht over het gebied, dit biedt de ultieme kans reeën te spotten zonder dat de dieren ons horen of zien. Bezoekerscentrum Alde Feanen.

11 april 2020: Achmea toren beklimmen. Grijp de kans om Leeuwarden-Friesland van een unieke hoogte te bekijken. Op een heldere dag kan je zelfs de eilanden zien liggen. Reserveer tijdig je kaartje bij VVV Stadsregio Leeuwarden, want vol = vol! Prijs: €3 p.p.

18 april 2020: Thialf live! Thialf Live! is een complete avond top entertainment. Wat te denken van de beste Abba Tributeband van Europa, Charly Luske, Vangrail, Jan Smit, Super Classics DJ’s en het Foute Uur van Q Music. Een unieke line-up die garant staat voor een onvergetelijke belevenis. Bekijk de website.

27 april 2020: Koningsdag. In alle steden en dorpen worden volop activiteiten georganiseerd. Ga bijvoorbeeld de grote rommelmarkten in Leeuwarden, Dokkum of Sneek langs. Liever een drankje en muziek luisteren? Ook dat kan in de Friese elfsteden.

25 april 2020: Roadshow Luchtmacht te Sneek. Wil je vlieger worden bij de Koninklijke Luchtmacht? Of wil jij voelen hoe het voelt om je een echte piloot te zijn? Kom dan zitten in de Flight Simulator van de Koninklijke Luchtmacht. je kunt plaatsnemen in de simulator van onze F-16 of van ons toekomstige jachtvliegtuig, de F-35. Hier kun je ook al je vragen stellen over werken bij Luchtmacht. Bezoek de website.