Activiteiten juli

5 juli 2020: Park markt Leeuwarden. Dé Parkt Markt: een fijne plek waar je lekker langs de kraampjes struunt, kunt socializen, genieten van eten, drinken en zo nu en dan entertainment en/of (live) muziek!

8 tot 12 juli 2020: Ballonfeesten Joure. Het vijfdaagse Jouster festival is de plek om je samen met familie en vrienden te vergapen aan alles wat de lucht in gaat. Onder het genot van een ijsje, suikerspin of biertje natuurlijk. Op de grond is ook genoeg te doen, dankzij het festivalprogramma met leuke activiteiten voor iedereen. Bezoek de website.

17 tot 19 juli 2020: Welcome to the village festival Leeuwarden. Welcome to The Village is het mooiste festivaldorp van Nederland, middenin de zomer. Slenter door het bos- en waterrijke terrein langs meer dan zeventig acts van over de hele wereld, van gevestigde festivalhelden tot aanstormend talent, van hiphop, indie tot wereldmuziek en alles daartussenin. Bezoek de website.

21 juli 2020: Profronde wielrenner Surhuisterveen. De Profronde van Surhuisterveen is een vast hoogtepunt in de Friese sportzomer. Ieder jaar is het weer genieten om de toppers uit de Tour in levende lijve in actie te zien. Bezoek de website.

Wedstrijddata SKS kampioenschap 2020: De grote strijd bij het SKS skûtsjesilen gaat om het SKS kampioenschap. Dat gaat naar de skûtsjeschipper die zo weinig mogelijk punten heeft bijeen gesprokkeld. Bezoek de website.
Za 18 juli – Grou
Ma 20 juli – De Veenhoop
Di 21 juli – Earnewâld
Wo 22 juli – Terherne
Do 23 juli – Langweer
Vr 24 juli – Elahuizen
Za 25 juli – Stavoren
Ma 27 juli – Woudsend
Woe 29 juli – Lemmer 1
Do 30 juli – Lemmer 2
Vr 31 juli – Sneek