Activiteiten juni

13 juni 2020: Achmea toren beklimmen. Grijp de kans om Leeuwarden-Friesland van een unieke hoogte te bekijken. Op een heldere dag kan je zelfs de eilanden zien liggen. Reserveer tijdig je kaartje bij VVV Stadsregio Leeuwarden, want vol = vol! Prijs: €3 p.p.

21 juni 2020: Lekker Sneek Zomereditie. Bezoekers kunnen weer culinair gaan genieten op de zomereditie van Lekker Sneek. De Marktstraat en de Wijde Noorderhorne worden omgetoverd tot kleine pop-up restaurants. Een twintigtal lokale horeca-ondernemers nodigen u van harte uit om heerlijke gerechtjes te komen proeven tussen 12.00 en 18.00 uur. En de kids kunnen zich uitleven op het springkussen.

27 en 28 juni 2020: Kunstweekend Beetsterzwaag. Een veelzijdig kunstweekend met thema VUUR&VLAM. Een bijzondere 12e editie. Ieder met een eigen programma, maar wel gelijktijdig.  Op diverse locaties aan de Hoofdstraat een grote variatie aan exposities van kunstenaars. Aangevuld met verrassende activiteiten voor jong en oud, dit alles met VUUR & VLAM. Bezoek de website.