Activiteiten mei

5 mei Bevrijdingsfestival Leeuwarden. De binnenstad van Leeuwarden staat in het teken van het Bevrijdingsfestival. De vrijheid wordt gevierd met fantastische artiesten op acht verschillende podia. Bekijk de website.  

21 mei 2020 Bloemetjesmarkt Leeuwarden De langste markt van het land en is een zee van bloemen zover als u kunt kijken, dwars door het centrum van Leeuwarden

19 tot 23 mei 2020: Friese 11-stedenwandeltocht. Vijf dagen lang kunt u genieten van het vele moois dat Fryslân te bieden heeft. De prachtige vergezichten met weidse velden, grazende koeien en de majestueuze Friese paarden zijn typisch voor deze regio. In de gezellige binnensteden en pittoreske dorpen die u passeert, kunt u even rusten en genieten van een versnapering. Bekijk de website.

29 mei tot 1 juni 2020: Oranjewoud festival. Parklandschap Oranjewoud is met zijn ruisende bomen en kwinkelerende vogels het kloppende klassieke hart van het Noorden. Vele topmusici uit Nederland en ver daarbuiten spelen magische muziek op wonderbaarlijke plaatsen. Of je nu een hartstochtelijke concertbezoeker bent, een culturele avonturier of op pad met het hele gezin, je vindt altijd je plek op Oranjewoud Festival. Bekijk de website.