Werkzaamheden parkeerplaats

December 2013 De parkeerplaats achter de botenverhuur wordt opnieuw verhaard tevens komen er belijnde parkeerplaatsen.  

Herinrichting stacaravans Fokkesloot-zijde

Herinrichting stacaravans Fokkesloot-zijde
September 2012 
De start van de herstructurering van veld E en G is begonnen!! Op dit moment is men bezig met het leeghalen van het veld en worden er een aantal stacaravans herplaatst.

Toiletgebouw

Modern sanitair met gratis warme douche en aparte babywasruimte Camping ‘It Wiid’ heeft drie toiletruimtes, welke vaak en goed worden schoongehouden. De toiletgebouwen hebben speciale babywascabines. Op de Landtong is geen toiletgebouw aanwezig. Nieuw 2 super de luxe toiletgebouwen. Dit… Lees verder →

Kamperen

Wij bieden u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Op ons 28 hectare grote terrein kunt u met uw eigen tent, caravan of camper kamperen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een chalet of stacaravan te huren.

Bungalows Camping

Ook verhuren wij compleet ingerichte vrijstaande bungalows(6 en 8 pers. bungalows) met vlak voor uw deur een eigen ligplaats. Van het uitzicht zult u zeker onder de indruk zijn.

Wald (4 pers.) Bungalows Buitenplaats It Wiid

Fraai gelegen 4-persoons vrijstaande bungalows (Wetter en Wiid) en halfvrijstaande Wald bungalows liggen allemaal aan het water, hebben een eigen aanlegsteiger en hebben veel privacy.