Welkom op Camping It Wiid!

Welkom bij Camping It Wiid, de 5 sterren camping gelegen in het hart van Friesland, midden in Nationaal Park De Alde Feanen. Op ons 28 hectare grote terrein kunt u met uw eigen tent, caravan of camper kamperen op één van de 370 ruime kampeerplaatsen. Staat u graag op een beschut plekje of gaat uw voorkeur uit naar een plaats direct aan het water? Iedere plek is uniek, de keuze is aan u.  Geniet samen met uw reisgezelschap van alle faciliteiten. De camping is voorzien van een verwarmd openlucht zwembadbootverhuur, supermarkt en eetcafé.

Extra korting tijdens de ANWB Kampeer 10-daagse

Boek tijdens de ANWB kampeer 10-daagse (10 t/m 19 april 2020) een verblijf op Camping It Wiid en profiteer van een speciaal arrangement! U ontvangt extra korting op een week kamperen met uw CKE-kaart en u mag gratis een dag kanovaren of fietsen! Geniet van de prachtige omgeving.

Boek een week uw kampeervakantie voor 2 personen voor slechts €130,00 excl. toeristenbelasting en reserveringskosten. Bij aankomst ontvangt u bij de receptie een voucher voor een dag kanovaren of fietsen. 

 

Boek via de bovenstaande link uw verblijf, kies tijdens het boekingsproces voor de optie ’10daagse ANWB CKE korting’. Het actietarief wordt dan automatisch berekend. Let op! U dient uw CKE pas bij aankomst te laten zien.

*Het laagseizoen is van 01-01-20 tot 20-05, 02-06 tot 04-07 en 28-08 tot 31-12-20.