Bootverhuur in Friesland

Sloepen, polyestervalken, polyestervletten, optimisten en kano’s, boten welke u kunt huren bij bootverhuur in Friesland; Bootverhuur Eernewoude.

Bootverhuur in Friesland; bootverhuur Eernewoude beschikt over een moderne vloot boten voor de verhuur. Wij hebben marilsloepen, prachtige Antaris55 sloepen, valken, polyvletten (motorboten met buitenboordmotor), kano’s en SUP’s.

In het hart van het friese meren gebied, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u onze bootverhuur in Friesland; bootverhuur Eernewoude. Eernewoude ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, de Alde Feanen. In het gebied kan prachtig gevaren worden. Tevens zijn er goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek.

Onze vloot:

Antaris55:

De Antaris Fifty5 in trefwoorden? Rank en toch robuust. Stijlvol en toch stoer. Ruimtelijk en toch wendbaar. Voor échte waterliefhebbers het summum van wat een sloep kan bieden. Het rechte steven en de rubberen stootrand langszij zijn kenmerkend voor deze sloep. Tevens is er veel aandacht besteed aan het zitcomfort.
De sloep is voorzien van een geïntegreerd zwemplateau.
Dankzij de speciale rompvorm is de ligging stabiel.
De boot is geschikt voor 8 tot 10 personen.

Maril sloep:

Deze Maril 6.25 en de Maril 5.70 sloep zijn veel verkochte en populaire sloepen in Nederland. De Maril sloep is een overnaadse polyestersloep met een praktische indeling en fraaie afwerking met teakhout. U kunt de Maril sloep huren voor een dagje varen in Friesland. Iedere Maril sloep is uitgerust met zit- en rugkussens, buiskap, brandblusser, stuurconsole met stuurradbediening, 14pk dieselmotor en een zwemtrap.

Polyvletten:

Bootverhuur Eernewoude beschikt over 25 motorboten. Deze polyester motorboten zijn ideaal voor een gezellig tochtje met vrienden en familie over de Friese wateren. Deze boten zijn geschikt voor 8 personen.

Voor prijzen, beschikbaarheid of informatie over Bootverhuur in Friesland;  www.bootverhuur-eernewoude.nl