Buitendienst medewerker (bootverhuur)

Buitendienst medewerker (bootverhuur)

Camping It Wiid is op zoek naar een watersport liefhebber die met veel enthousiasme onderdeel wordt van de buitendienst. It Wiid is een 5 sterren park en een gemoedelijk familie bedrijf, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. In de zomer verblijven er zo’n 2000 gasten op het park. Zij kamperen of verblijven in een huisje en maken gebruik van faciliteiten zoals het zwembad, bootverhuur en luxe sanitair gebouwen.

In deze functie ben je als onderdeel van het buitendienst team verantwoordelijk voor de bootverhuur en het gehele camping terrein. In deze functie ben jij vooral verantwoordelijk voor de bootverhuur, maar daarnaast zal je gewoon mee werken in het team. In de zomer zorgt het buitendienst team voor een netjes en schoon park, een soepel lopende bootverhuur, het oplossen van kleine storingen en het groen onderhoud. In de winter vinden alle voorbereidingen (grotere projecten) en onderhoud voor het volgende seizoen plaats. Gedurende dit werk wordt gebruik gemaakt van landbouw-, groen onderhoud machines en gereedschap om het terrein, de verhuur (zeil) boten en accommodaties te onderhouden.

De bootverhuur van It Wiid is een belangrijk onderdeel binnen het bedrijf. We hebben een serieuze verhuurvloot (45 motorboten, 35 zeilboten en ongeveer 40 kano/SUP’s). Daardoor beslaan de bootverhuurtaken zoals schoonmaken, afgeven van de boten, aannemen van de boten, regulier onderhoud, winter/zomer klaarmaken en schades herstellen meer dan de helft van je werktijd. Daarom gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat met affiniteit met watersport. Als je ervaring hebt met polyester, bootmotoren of bootverhuur in het algemeen is dat een voordeel. 

De functie is niet alleen praktisch van aard, je bent ook een aanspreekpunt voor onze gasten. Service gericht denken en communiceren is daarom van belang in deze functie. Daarnaast hebben wij altijd een aantal vakantiekrachten die het team ondersteunen. Het vaste team stuurt deze vakantiekrachten aan. Daarom is het een pre als je ervaring heb in ‘leidinggeven’ ervaring of de potentie hebt deze vaardigheden te ontwikkelen. Let wel; er wordt van je verwacht dat je zelf hard mee werkt en daarmee het goede voorbeeld geeft. 

Tot slot is het goed te weten dat er veel zelfstandigheid van je wordt verwacht maar dat je  er nooit alleen voor staat. Je vormt samen met de rest van onze medewerkers een enthousiast team. Gedurende het seizoen wordt er in de weekenden afwisselend samengewerkt volgens een rooster.

Vereiste:

  • Minimaal MBO opleiding niveau 3
  • Technische- of beroepsopleiding
  • Affiniteit met watersport
  • Beheersing van de Friese en Nederlandse taal (spreekvaardigheid)
  • Flexibel inzetbaar van maandag t/m zondag (tijdens seizoen, volgens een rooster).

Profiel:
Sociaal, oprecht, energiek, verantwoordelijk, zelfstandig, flexibel, geen 9.00-17.00 mentaliteit en oplossingsgericht.

 Wij bieden jou:

  • Een contract voor gemiddeld 38 uren per week
  • Mogelijkheid tot een vast contract
  • Salaris conform CAO verblijfsrecreatie.

Stuur je sollicitatiebrief met CV uiterlijk voor 1 september) naar:

Camping It Wiid
t.a.v. Annelie Bleckman
Koaidyk 10, 9264 TP Eernewoude

Of mail naar: info@wiid.nl

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.