Vakantiehuizen aan het water

Vakantiehuis aan het water in Friesland

Bent u op zoek naar een prachtig vakantiehuis aan het water op een vakantiepark in Friesland, kom dan een vakantiehuis huren op vakantiepark ‘It Wiid’ in Eernewoude. Dit prachtige bungalowpark bevindt zich te midden van natuurgebied ‘De Alde Feanen’. Kenmerkend aan dit gebied is dat het sinds het jaar 2000 het 16e Nationaal Park van Nederland is. Een 2187 hectare groot gebied vol mooie wateren en geweldige natuur. Vakantiepark It Wiid biedt u de mogelijkheid om een vakantiehuis aan het water te huren en deze prachtige omgeving van dichtbij te bekijken.

Perfect voor het hele gezin

Onze nieuwe vakantiehuizen aan het water en rondom een haven zijn geschikt voor zes of 8 personen en hebben minimaal 3 slaapkamers. De huizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, vaatwasser, koelkast, televisie en tuinmeubels. Er staan een aantal direct aan de Fokkesloot. Het uitzicht is hier prachtig! U komt vast weer eens terug.

Vakantiehuizen camping

Vakantiehuizen aan het water op Bungalowpark It Wiid / De Buitenplaats:

Bungalowpark It Wiid in Eernewoude (Friesland) biedt diverse verhuur mogelijkheden van luxe vrijstaande of twee onder één kap vakantiehuis aan het water. Het bungalowpark is gelegen in het prachtige natuurgebied De Alde Feanen. Alle vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en vrijwel allen gelegen aan het water en per boot bereikbaar. Omdat de woningen particulier bezit zijn, verschillen ze onderling maar alle woningen liggen aan het water en de meesten hebben een eigen aanlegsteiger.

Vakantiehuizen Buitenplaats aan het water

 

Vrijwel ieder vakantiehuis is per boot bereikbaar. Wilt u tijdens uw gehele verblijf gebruik maken van een huursloep, dan kunt u dit van te voren aangeven maar u kunt natuurlijk ook uw eigen boot meenemen. daarnaast hebben wij aantrekkelijk geprijsde sloepenarrangementen. De vakantiehuizen zijn de ideale uitvalsbasis voor een prachtige vaartocht met een van onze huursloepen of motorboten. Via het water zijn goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek.

Uiteraard kunnen visliefhebbers bij het huren van een vakantiehuis aan het water hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Boek nu uw vakantiehuis online!