Vakantiehuizen aan het water

Bent u op zoek naar een prachtig vakantiehuis aan het water op een vakantiepark in Friesland, kom dan een vakantiehuis huren op vakantiepark ‘It Wiid’ in Eernewoude. Dit prachtige bungalowpark bevindt zich te midden van natuurgebied ‘De Alde Feanen’. Kenmerkend aan dit gebied is dat het sinds het jaar 2000 het 16e Nationaal Park van Nederland is. Een 2187 hectare groot gebied vol mooie wateren en geweldige natuur. Vakantiepark It Wiid biedt u de mogelijkheid om een vakantiehuis aan het water te huren en deze prachtige omgeving van dichtbij te bekijken.

Vakantiehuizen aan het water ‘Camping It Wiid’

Onze nieuwe vakantiehuizen aan het water met bouwjaar 2004 zijn geschikt voor zes of 8 personen. De bungalows zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezet-apparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels. Bekijk onze luxe vakantiehuizen aan het water.

vakantiehuizen camping aan het water

Vakantiehuizen aan het water op Bungalowpark It Wiid / De Buitenplaats:

Bungalowpark It Wiid in Eernewoude (Friesland) biedt diverse verhuur mogelijkheden van luxe vrijstaande of twee onder één kap vakantiehuis aan het water. Het bungalowpark is dichtbij gelegen het prachtige natuurgebied De Alde Feanen. Alle vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en vrijwel allen gelegen aan het water en per boot bereikbaar.

Vakantiehuizen Buitenplaats aan het water

 

Vrijwel ieder vakantiehuis aan het water beschikt over een eigen aanlegsteiger en is dus per boot bereikbaar. Wilt u tijdens uw gehele verblijf gebruik maken van een huursloep, dan kunt u dit van te voren aangeven maar u kunt natuurlijk ook uw eigen boot meenemen. De vakantiehuizen zijn de ideale uitvalsbasis voor een prachtige vaartocht met een van onze huursloepen of motorboten. Via het water zijn goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek.

Uiteraard kunnen visliefhebbers bij het huren van een vakantiehuis aan het water hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Boek nu uw vakantiehuis online!