Vakantiehuizen aan het water

Bent u op zoek naar een prachtig vakantiehuis aan het water op een vakantiepark in Friesland, kom dan een vakantiehuis huren op vakantiepark ‘It Wiid’ in Eernewoude. Dit prachtige bungalowpark bevindt zich te midden van natuurgebied ‘De Alde Feanen’. Kenmerkend aan dit gebied is dat het sinds het jaar 2000 het 16e Nationaal Park van Nederland is. Een 2187 hectare groot gebied vol mooie wateren en geweldige natuur. Vakantiepark It Wiid biedt u de mogelijkheid om een vakantiehuis aan het water te huren en deze prachtige omgeving van dichtbij te bekijken.

Vakantiehuizen aan het water ‘Camping It Wiid’

Onze nieuwe vakantiehuizen aan het water met bouwjaar 2004 zijn geschikt voor zes of 8 personen. De bungalows zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezet-apparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels. Bekijk onze luxe vakantiehuizen aan het water.

vakantiehuizen camping aan het water

Vakantiehuizen aan het water op Bungalowpark It Wiid / De Buitenplaats:

Bungalowpark It Wiid in Eernewoude (Friesland) biedt diverse verhuur mogelijkheden van luxe vrijstaande of twee onder één kap vakantiehuis aan het water. Het bungalowpark is dichtbij gelegen het prachtige natuurgebied De Alde Feanen. Alle vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en vrijwel allen gelegen aan het water en per boot bereikbaar.

Vakantiehuizen Buitenplaats aan het water

 

Vrijwel ieder vakantiehuis aan het water beschikt over een eigen aanlegsteiger en is dus per boot bereikbaar. Wilt u tijdens uw gehele verblijf gebruik maken van een huursloep, dan kunt u dit van te voren aangeven maar u kunt natuurlijk ook uw eigen boot meenemen. De vakantiehuizen zijn de ideale uitvalsbasis voor een prachtige vaartocht met een van onze huursloepen of motorboten. Via het water zijn goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek.

Uiteraard kunnen visliefhebbers bij het huren van een vakantiehuis aan het water hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Boek nu uw vakantiehuis online! 

Accommodaties op Camping "It Wiid"

Vakantiehuis camping

Vakantiehuis camping

Heerlijke ruime vakantiehuizen op het terrein van de camping met alle faciliteiten dichtbij. Geschikt voor 6 en 8 personen.

Vakantiehuizen camping
Verhuurchalets

Verhuurchalets

Heeft u zelf geen tent of caravan of kampeert u liever iets luxer, dan is het huren van een Wiid chalet wellicht een goede keuze.

Chalets it Wiid
Vakantiehuis Buitenplaats

Vakantiehuis Buitenplaats

Naast de camping vindt u Buitenplaats It Wiid. Rustig gelegen gezellige woningen op een eigen kavel met eigen aanlegsteiger.

Vakantiehuizen Buitenplaats

Vakantiehuizen in Friesland

Middenin de natuur en aan het water

De provincie Friesland bestaat voor ongeveer 15% uit water. Het wordt daarom ook terecht een ‘waterprovincie’ genoemd. Nergens in Nederland vinden zoveel watersportactiviteiten plaats als in Friesland.

Nationaal park in Friesland

Onze vakantiehuizen staan op Camping & Bungalowpark ‘It Wiid’ gelegen middenin nationaal park De Alde Feanen in Eernewoude. Dit nationale park bestaat uit 4.000 hectare natuurgebied met een rijke historie en van internationale betekenis. Het is het grootste natuurgebied op het vasteland in Friesland en buiten Nederland zijn soortgelijke parken niet te vinden.

Vakantiehuis in Friesland aan het water

Op een warme zonnige dag zo vanuit je bed het water in springen kan met een vakantiehuis aan het water. De meeste van onze vakantiehuizen staan direct aan het water. De Wellness vakantiehuizen hebben een eigen tuin en aanlegsteiger. Een vakantiehuis met sloep huren behoort dus ook zeker tot de mogelijkheden.

Nu uw vakantiehuis boeken »

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.