Bungalow huren Friesland

Op zoek naar een bungalow aan het water in Friesland?

Kom dan een bungalow huren in Friesland op It Wiid in Eernewoude. Dit prachtige park in Friesland is gelegen in natuurgebied de Alde Feanen midden in het Friese meren gebied. De Alde Feanen is sinds februari 2000 het 16e Nationaal Park van Nederland.

In kunt verschillende type bungalows huren in Friesland. De meeste bungalows zijn aan het water gelegen met een eigen aanlegsteiger.

Bungalow huren Friesland op Camping It Wiid;  

6 persoons bungalows
Deze nieuwe vakantiehuizen (bouwjaar 2004) zijn geschikt voor maximaal zes personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezet-apparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

8 persoons bungalows
De vakantiehuizen (nummers 1 t/m 10 en 15 t/m 18) zijn geschikt voor maximaal acht personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezetapparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

Bungalow huren Friesland op Buitenplaats It Wiid;

4 persoons Wald bungalow
De bungalow beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van wastafel, bubbelbad, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers, waarvan een met een eenpersoonsbed en een met twee éénpersoonsbedden.

6 persoons Wetter bungalow
De bungalow beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet.  Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een vaste wastafel.

8 persoons Wiid bungalow
De bungalow beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een tweepersoonsslaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet, twee slaapkamers, elk met twee éénpersoonsbedden en twee logeerbedden.

Een bungalow huren in Friesland aan de Friese meren

In het gebied rondom bungalow huren Friesland kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt bij bungalow huren Friesland uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op bungalow huren Friesland hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.