Bungalow huren in Friesland?

Bungalow huren Friesland

Op zoek naar een bungalow aan het water in Friesland?

Kom dan een bungalow huren in Friesland op It Wiid in Eernewoude. Dit prachtige park in Friesland is gelegen in natuurgebied de Alde Feanen midden in het Friese meren gebied. De Alde Feanen is sinds februari 2000 het 16e Nationaal Park van Nederland.

In kunt verschillende type bungalows huren in Friesland. De meeste bungalows zijn aan het water gelegen met een eigen aanlegsteiger.

Bungalow huren Friesland op Camping It Wiid;  

6 persoons bungalows
Deze nieuwe vakantiehuizen (bouwjaar 2004) zijn geschikt voor maximaal zes personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezet-apparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

8 persoons bungalows
De vakantiehuizen (nummers 1 t/m 10 en 15 t/m 18) zijn geschikt voor maximaal acht personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezetapparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

Bungalow huren Friesland op Buitenplaats It Wiid;

4 persoons Wald bungalow
De bungalow beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van wastafel, bubbelbad, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers, waarvan een met een eenpersoonsbed en een met twee éénpersoonsbedden.

6 persoons Wetter bungalow
De bungalow beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet.  Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een vaste wastafel.

8 persoons Wiid bungalow
De bungalow beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een tweepersoonsslaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet, twee slaapkamers, elk met twee éénpersoonsbedden en twee logeerbedden.

Wellness bungalows  (Wald, Wetter of Wiid bungalows)
Vrijwel alle wellness bungalows hebben een fraaie ligging aan het water inclusief een eigen aanlegsteiger en zijn per boot bereikbaar. De Vakantiehuizen zijn o.a. voorzien van sauna, zonnebank, moderne keuken, luxe sanitair, wireless internet (tegen betaling) , Televisie, vaatwasser, oven/magnetron, eigen parkeerplaats voor uw auto. Voor natuur, privacy en een vakantie in het teken van water bent u op Buitenplaats It Wiid aan het juiste adres. Alle wellness vakantiehuizen beschikken over tuinmeubilair en centraleverwarming. De inrichting/indeling van de vakantiehuizen kan onderling verschillen.

Een bungalow huren in Friesland aan de Friese meren

In het gebied rondom bungalow huren Friesland kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt bij bungalow huren Friesland uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op bungalow huren Friesland hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Vakantiehuizen in Friesland

Middenin de natuur en aan het water

De provincie Friesland bestaat voor ongeveer 15% uit water. Het wordt daarom ook terecht een ‘waterprovincie’ genoemd. Nergens in Nederland vinden zoveel watersportactiviteiten plaats als in Friesland.

Nationaal park in Friesland

Onze vakantiehuizen staan op Camping & Bungalowpark ‘It Wiid’ gelegen middenin nationaal park De Alde Feanen in Eernewoude. Dit nationale park bestaat uit 4.000 hectare natuurgebied met een rijke historie en van internationale betekenis. Het is het grootste natuurgebied op het vasteland in Friesland en buiten Nederland zijn soortgelijke parken niet te vinden.

Vakantiehuis in Friesland aan het water

Op een warme zonnige dag zo vanuit je bed het water in springen kan met een vakantiehuis aan het water. De meeste van onze vakantiehuizen staan direct aan het water. De Wellness vakantiehuizen hebben een eigen tuin en aanlegsteiger. Een vakantiehuis met sloep huren behoort dus ook zeker tot de mogelijkheden.

Nu uw vakantiehuis boeken »

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.