Vakantiehuis huren

Op zoek naar een vakantiehuis aan het water? Kom een vakantiehuis huren op It Wiid in Eernewoude.
Dit prachtige park in Eernewoude is gelegen in natuurgebied de Alde Feanen midden in het Friese meren gebied.
De omgeving leent zich uitstekend voor vaar, fiets en wandeluitjes.

Op It Wiid vindt u verschillende type vakantiehuizen van 4 tot 8 personen.
De meeste vakantiehuizen zijn aan het water gelegen echter er zijn ook vakantiehuizen niet direct aan het water gelegen en daarom zeer geschikt voor jonge gezinnen.

Vakantiehuis huren met boot

In het gebied rondom onze bungalows  kan prachtig gevaren worden. Er zijn  goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek.
U kunt bij het huren van een vakantiehuis op It Wiid in Eernewoude uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie.
Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers bij het huren van een vakantiehuis aan het water hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Vakantiehuizen in Friesland

Middenin de natuur en aan het water

De provincie Friesland bestaat voor ongeveer 15% uit water. Het wordt daarom ook terecht een ‘waterprovincie’ genoemd. Nergens in Nederland vinden zoveel watersportactiviteiten plaats als in Friesland.

Nationaal park in Friesland

Onze vakantiehuizen staan op Camping & Bungalowpark ‘It Wiid’ gelegen middenin nationaal park De Alde Feanen in Eernewoude. Dit nationale park bestaat uit 4.000 hectare natuurgebied met een rijke historie en van internationale betekenis. Het is het grootste natuurgebied op het vasteland in Friesland en buiten Nederland zijn soortgelijke parken niet te vinden.

Vakantiehuis in Friesland aan het water

Op een warme zonnige dag zo vanuit je bed het water in springen kan met een vakantiehuis aan het water. De meeste van onze vakantiehuizen staan direct aan het water. De Wellness vakantiehuizen hebben een eigen tuin en aanlegsteiger. Een vakantiehuis met sloep huren behoort dus ook zeker tot de mogelijkheden.

Nu uw vakantiehuis boeken »

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.