Geniet tijdens het Pinksterweekend

Op camping en Buitenplaats It Wiid

Bungalow huren met Pinksteren

Op zoek naar een bungalow huren met Pinksteren?

Op Camping It Wiid verhuren wij diverse bungalows met Pinksteren. Deze bungalows bevinden zich op Buitenplaats It Wiid. Het gaat om de types Wald, Wetter en Wiid bungalows. Al deze bungalows liggen aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger. Huurt u via de camping? Dan heeft u de faciliteiten van de camping erbij! Wij hebben een verwarmd zwembad met lange glijbaan, speeltuin, voetbalveld, bootverhuur en fietsverhuur, een ruim gesorteerde supermarkt en een gezellig eetcafé! Kortom: Tijdens uw verblijf in een bungalow met Pinksteren, ontbreekt het u aan niets!

Vakantiehuizen Buitenplaats

Bekijk hier de plattegrond van de Buitenplaats.

De vakantiehuizen op Buitenplaats It Wiid kun je onderscheiden in 4-persoons (type Wald), 6-persoons (type Wetter) en 8-persoons (type Wiid) woningen. Daarnaast zijn er nog een paar wellness woningen beschikbaar; deze huizen hebben een zonnebank en sauna. Alle vakantiehuizen liggen direct aan het water (op 1 uizondering na; nummer 673). Enkele woningen hebben omheining rondom de waterkant. Daarnaast hebben zij zelf een steiger of een plek in een haven nabij (woningen aan de noordelijke buitenrand). De huizen hebben een moderne inrichting met ruime keuken en badkamer. In de wald en Wetter bungalows is in de meeste gevallen nog een bedstee aanwezig.

Eernewoude ligt midden in Nationaal Park De Alde Feanen. U kunt hier prachtig varen, wandelen en fietsen. Het ligt in hartje Friesland en daarom ook erg geschikt om de provincie te ontdekken tijdens Hemelvaart. Bezoek één van de charmante Friese 11 steden. Leeuwarden, culturele hoofdstad 2018, ligt op een kwartier rijden. Of wat dacht u van een dagje waddeneiland. Ook dat is goed te doen vanaf Eernewoude.

Het park is heel geschikt om een boot mee te nemen. Maar natuurlijk kunt u ook een boot huren. Leer Friesland kennen vanaf het water! Wij verhuren diverse sloepen, motorboten, zeilboten, kano’s en Sup boards. De omgeving van Eernewoude is prachtig om per boot te ontdekken.

Boek direct online

Accommodaties op Buitenplaats It Wiid

Wald Vakantiehuis

Wald Vakantiehuis

2-onder-1 kap woningen direct aan het water met ruime tuin en aanlegsteiger.

meer informatie
Wetter vakantiehuis

Wetter vakantiehuis

Vrijstaande vakantiehuizen met bedstee en twee aparte slaapkamers.

meer informatie
Wiid vakantiehuis

Wiid vakantiehuis

Ruime 8-persoons woningen met drie slaapkamers en grote living.

meer informatie

Wat onze gasten zeggen

Wat onze gasten zeggen over onze vakantiehuizen.

Prachtige camping met vriendelijk personeel Alles heel schoon. Op De Buitenplaats heel mooie huizen met mooi uitzicht en allen aan het water.

- Fam. Linden

De woningen liggen te midden van de natuur. Prachtig! Wij komen volgend jaar weer!

- Familie Bron

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.