Bungalow met boot huren in Friesland

Op zoek naar een bungalow met boot

Huur een bungalow met op Vakantiepark It Wiid in Eernewoude. Dit prachtige park in Eernewoude is gelegen in natuurgebied de Alde Feanen midden in het Friese meren gebied. De Alde Feanen is sinds februari 2000 het 16e Nationaal Park van Nederland. De Alde Feanen is 2187 hectare groot. In kunt verschillende type bungalows met boot huren op It Wiid.

Arrangement bungalow met boot

Bungalows met boot huren op ‘Camping It Wiid’

Deze vakantiehuizen op Camping It Wiid BV zijn geschikt voor maximaal zes personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, vaatwasser, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezet-apparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels. De boot ligt direct bij uw bungalow. De bungalows 5 t/m 10 hebben prachtig uitzicht over de Fokkesloot. Bekijk onze luxe bungalows:

6 persoons bungalow     8 persoons bungalow

6 persoons bungalows met boot huren op bungalowpark It Wiid / De Buitenplaats

Bungalowpark It Wiid in Eernewoude (Friesland) biedt diverse verhuur mogelijkheden van luxe vrijstaande of twee onder één kap bungalows aan het water. Het bungalowpark is dichtbij gelegen het prachtige natuurgebied De Alde Feanen. Onze bungalows op de Buitenplaats zijn van alle gemakken voorzien en vrijwel allen gelegen aan het water en per boot bereikbaar.

Vakantiehuizen Buitenplaats

In het gebied rondom de bungalow met boot huren kan prachtig met de huursloep gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt bij het huren van een bungalow op It Wiid in Eernewoude uw eigen sloep meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Uiteraard kunnen visliefhebbers bij het huren van een bungalow met boot hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.