Bungalow met sloep huren

Luxe bungalow met sloep huren?

Op zoek naar een bungalow met sloep voor tijdens de vakantie? Kom dan een bungalow met sloep huren op bungalowparkt It Wiid in Eernewoude. Dit prachtige park in Eernewoude is gelegen in natuurgebied de Alde Feanen midden in het Friese meren gebied. De Alde Feanen is sinds februari 2000 het 16e Nationaal Park van Nederland. De Alde Feanen is 2187 hectare groot. U vaart zo met uw sloep dit prachtige gebied in.

Bungalow met sloep en eigen aanlegplaats

U kunt verschillende type bungalows met sloep huren op It Wiid. De meeste bungalows zijn aan het water gelegen met een eigen aanlegsteiger.

In het gebied rondom de bungalow huur kan prachtig met de huursloep gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt bij het huren van een bungalow op It Wiid in Eernewoude uw eigen sloep meenemen, maar natuurlijk ook een sloep huren via onze receptie. Uiteraard kunnen visliefhebbers bij het huren van een bungalow aan het water hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Voor meer informatie betreffende het huren van een sloep verwijzen wij u naar onze website;

Bootverhuur It Wiid

Daarnaast hebben wij in het laagseizoen ook speciale arrangementen; U ontvangt korting op uw sloep (Maril 5.70) bij de huur van een vakantiehuis; midweek of weekend.

Arrangement met sloep 

Accommodaties op Camping "It Wiid"

Vakantiehuis camping

Vakantiehuis camping

Heerlijke ruime vakantiehuizen op het terrein van de camping met alle faciliteiten dichtbij. Geschikt voor 6 en 8 personen.

Vakantiehuizen camping
Verhuurchalets

Verhuurchalets

Heeft u zelf geen tent of caravan of kampeert u liever iets luxer, dan is het huren van een Wiid chalet wellicht een goede keuze.

Chalets it Wiid
Vakantiehuis Buitenplaats

Vakantiehuis Buitenplaats

Naast de camping vindt u Buitenplaats It Wiid. Rustig gelegen gezellige woningen op een eigen kavel met eigen aanlegsteiger.

Vakantiehuizen Buitenplaats

Vakantiehuizen op de camping

6-persoons vakantiehuizen

Deze nieuwe vakantiehuizen (bouwjaar 2004) zijn geschikt voor maximaal zes personen.
De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezet-apparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

Bekijk deze vakantiehuizen

8-persoons vakantiehuizen

De vakantiehuizen (nummers 1 t/m 10 en 15 t/m 18) zijn geschikt voor maximaal acht personen.
De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezetapparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

Bekijk deze vakantiehuizen

  • In het hart van Friesland
  • Plaatsen aan het water
  • Zwembad
  • Gratis WIFI
Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.