Bungalow huren Eernewoude

Op zoek naar een accommodatie aan het water? Kom dan een bungalow huren in Eernewoude op It Wiid. Dit prachtige park in Eernewoude is gelegen in natuurgebied de Alde Feanen midden in het Friese meren gebied.Op ons vakantiepark kunt u verschillende types bungalows huren van 4 tot 8 personen. De meeste bungalows zijn aan het water gelegen met een eigen aanlegsteiger.

  • Luxe vakantiehuizen aan het water
  • In het hart van het Friese meren gebied
  • Varen in nationaal park de Alde Feanen
  • Omgeving leent zich uitstekend voor vaar, fiets en wandeltochtjes

 

Prijslijst bungalows

In het gebied rondom Eernewoude kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. Huur een bungalow in Eernewoude en neem uw eigen boot mee, maar u kunt natuurlijk ook een boot huren via onze receptie.Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op bungalowpark It Wiid  aan het water hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.
Voor prijzen, beschikbaarheid of informatie over Bootverhuur in Friesland;  www.bootverhuur-eernewoude.nl

Bungalows op It Wiid – Vakantiepark Friesland

Onze bungalows op ons prachtige vakantiepark in Friesland zijn onderverdeeld in verschillende types:

Vakantiehuizen op de camping

Op vakantiepark Friesland ‘It Wiid’ vindt u luxe vakantiehuizen geschikt voor maximaal acht personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van diverse faciliteiten en fraai gelegen rondom een haven. Het voordeel van deze woningen is dat zij dichtbij de voorzieningen liggen. Verder liggen de nummers 5 t/m 10 direct aan de Fokkesloot en geven prachtig uitzicht op het langsvarende bootverkeer.

Vakantiehuizen op de camping 

Vakantiehuizen op de Buitenplaats

Ook op de Buitenplaats vindt u prachtige vakantiehuizen direct gelegen aan het water. Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor zowel 4 personen (type Wald), 6 personen (type Wetter) als 8 personen (type Wiid). De meeste vakantiehuizen zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger en per boot bereikbaar. Voor natuur, privacy en een vakantie in het teken van water bent u op Buitenplaats It Wiid aan het juiste adres.

Vakantiehuizen op de Buitenplaats 

Wat onze gasten zeggen

Wat onze gasten zeggen over onze vakantiehuizen.

Prachtige camping met vriendelijk personeel Alles heel schoon. Op De Buitenplaats heel mooie huizen met mooi uitzicht en allen aan het water.

- Fam. Linden

De woningen liggen te midden van de natuur. Prachtig! Wij komen volgend jaar weer!

- Familie Bron

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.