Bungalow huren met Hemelvaart

Wilt u een bungalow huren tijden Hemelvaart?

Op Camping It Wiid verhuren wij diverse bungalows tijdens Hemelvaart. Deze huizen bevinden zich op Buitenplaats It Wiid. Het gaat om de types Wald, Wetter en Wiid bungalows. Al deze huisjes liggen aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger. Boekt u via de camping? Dan heeft u de faciliteiten van de camping tijdens Hemelvaart erbij! Wij hebben een verwarmd zwembad met lange glijbaan, speeltuin, voetbalveld, bootverhuur en fietsverhuur, een ruim gesorteerde supermarkt en een gezellig eetcafé! Kortom: Bij uw verblijf in een bungalow tijdens Hemelvaart, ontbreekt het u aan niets!

Vakantiehuizen Buitenplaats

Bekijk hier de plattegrond van de Buitenplaats.

De vakantiehuizen op Buitenplaats It Wiid kun je onderscheiden in 4-persoons (type Wald), 6-persoons (type Wetter) en 8-persoons (type Wiid) woningen. Alle vakantiehuizen liggen direct aan het water (op 1 uizondering na; nummer 673). Enkele woningen hebben omheining rondom de waterkant. Daarnaast hebben zij zelf een steiger of een plek in een haven nabij (woningen aan de noordelijke buitenrand). De huizen hebben een moderne inrichting met ruime keuken en badkamer. In de wald en Wetter bungalows is in de meeste gevallen nog een bedstee aanwezig.

Eernewoude ligt midden in Nationaal Park De Alde Feanen. U kunt hier prachtig varen, wandelen en fietsen. Het ligt in hartje Friesland en daarom ook erg geschikt om de provincie te ontdekken tijdens Hemelvaart. Bezoek één van de charmante Friese 11 steden. Leeuwarden, culturele hoofdstad 2018, ligt op een kwartier rijden. Of wat dacht u van een dagje waddeneiland. Ook dat is goed te doen vanaf Eernewoude.

Het park is heel geschikt om een boot mee te nemen. Maar natuurlijk kunt u ook een boot huren. Leer Friesland kennen vanaf het water! Wij verhuren diverse sloepen, motorboten, zeilboten, kano’s en Sup boards. De omgeving van Eernewoude is prachtig om per boot te ontdekken.

Boek nu uw bungalow!