Bungalow huren meivakantie

Zoekt u een leuke bungalow voor een verblijf in de meivakantie in Friesland? Vakantiepark It Wiid is de ideale omgeving tijdens de meivakantie in Friesland.

U bent tijdens de meivakantie van harte welkom op vakantiepark It Wiid. Wij verhuren bungalows tijdens de meivakantie in Friesland gelegen direct aan het water. De vakantiewoningen in Friesland op It Wiid liggen midden in het Friese meren gebied.

Onze bungalows  in Friesland op It Wiid in Eernewoude zijn onderverdeeld in verschillende types:

  1. Bungalow huren meivakantie op de Camping: 6 persoons bungalows / 8 persoons bungalows
  2. Bungalow huren meivakantie op Buitenplaats It Wiid: 4 persoons Wald bungalow, 6 persoons Wetter bungalow en de 8 persoons Wiid bungalow
  3. Sinds 2018: 4 persoons chalets op camping It Wiid

It Wiid beschikt ook over luxe bungalows tijdens de meivakantie met onder andere een sauna.

Naar vakantiehuizen

Genoeg vertier tijdens de meivakantie

U kunt zwemmen, een boot huren en genieten van de prachtige omgeving.  Er is in de omgeving tijdens de meivakantie in Friesland veel te doen. Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek zijn op een steenworp afstand.

In het gebied rondom vakantiepark It Wiid kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt It Wiid tijdens de meivakantie uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op It Wiid in de meivakantie in Friesland hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Tijdens de meivakantie bieden wij ook zeillessen aan. Deze cursus bestaat uit 4 dagdelen (maandag t/m donderdag). Op een ontspannen manier leren u of de kinderen de eerste kneepjes van het zeilen. wacht niet te lang want plaatsen zijn beperkt!

Kortom; Vakantiepark It Wiid heeft ruime bungalows met een ruime keuze aan faciliteiten en activiteiten en tijdens meivakantie in Friesland!

Direct reserveren