Bungalow huren tijdens Sneekweek

Sneekweek bungalow huren?

Zoekt u tijdens de Sneekweek een bungalow  om te huren in Friesland? Dan hebben wij de ideale bungalow om te huren tijdens de Sneekweek.

Camping It Wiid beschikt over comfortabele bungalows waar u voor, tijdens en na de Sneekweek tot rust kan komen. De bungalows liggen centraal in Friesland en dus ideaal voor bezoek of deelname aan de Sneekweek. De bungalows beschikken over 3 of 4 slaapkamers en zijn prachtig gelegen in de Alde Feanen. Vanaf It Wiid is het Sneekermeer 40 minuten rijden met de auto, met een boot bent u ongeveer 1,5 uur onderweg.

De opening van de Sneekweek vindt ieder jaar officieel plaats voor genodigden in de stadhuistuin (Sneek) gevolgd door de traditionele Vlootschouw. Tijdens de vlootschouw worden alle deelnemende klassen van de zeilwedstrijden in de verlichte grachten onder veel belangstelling gepresenteerd. Daarnaast wordt de boot van het jaar gepresenteerd en de ‘schipper in de orde van de Sneeker Pan’ gehuldigd. De vlootschouw eindigt met vuurwerk.

Wij zien u graag tijdens de Sneekweek op camping It Wiid.

Vakantiehuizen op de camping

6-persoons vakantiehuizen

Deze nieuwe vakantiehuizen (bouwjaar 2004) zijn geschikt voor maximaal zes personen.
De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezet-apparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

Bekijk deze vakantiehuizen

8-persoons vakantiehuizen

De vakantiehuizen (nummers 1 t/m 10 en 15 t/m 18) zijn geschikt voor maximaal acht personen.
De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezetapparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

Bekijk deze vakantiehuizen

Vakantiehuis op bungalowpark

4 persoons Wald vakantiehuis

Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van wastafel, bubbelbad, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers, waarvan een met een eenpersoonsbed en een met twee éénpersoonsbedden.

Bekijk deze vakantiehuizen

6 persoons Wetter vakantiehuis

Het 6 persoons vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een vaste wastafel.

Bekijk deze vakantiehuizen

8 persoons Wiid vakantiehuis

Het vakantiehuis beschikt over een woonkamer, keuken en een twee persoons slaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met douche en toilet, twee slaapkamers, elk met twee éénpersoonsbedden en twee logeerbedden.

Bekijk deze vakantiehuizen

Wellness vakantiehuis

Vrijwel alle wellness vakantiehuizen hebben een fraaie ligging aan het water inclusief een eigen aanlegsteiger en zijn per boot bereikbaar. De vakantiehuizen zijn o.a. voorzien van sauna, zonnebank, moderne keuken, luxe sanitair, wifi (tegen betaling), televisie, vaatwasser, oven/magnetron, tuinmeubilair & eigen parkeerplaats voor uw auto. Voor natuur, privacy en een vakantie in het teken van water de perfecte keus.

Bekijk deze vakantiehuizen

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.