Bungalow huren zomervakantie Friesland

Wilt u een leuke bungalow huren tijdens de zomervakantie in Friesland?

Camping It Wiid bevindt zich in een ideale omgeving om de zomervakantie in Friesland door te brengen.
Camping It Wiid heeft mooie kampeerplaatsen aan het water en ruime bungalows tijdens uw zomervakantie in Friesland. U kunt zwemmen, een boot huren en genieten van de prachtige omgeving. Ook is er in de omgeving tijdens de zomervakantie in Friesland veel te doen. Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek zijn op een steenworp afstand.
Kortom uw zomervakantie in Friesland kunt u goed doorbrengen in een van de bungalows op Camping It Wiid.

het gebied rondom het park  kan tijdens de zomervakantie prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt bij vakantiepark It Wiid uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten, kano’s en supboards . Uiteraard kunnen visliefhebbers op het park tijdens de zomervakantie hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

In kunt verschillende type bungalows huren op Vakantiepark It Wiid. De meeste bungalows zijn aan het water gelegen met een eigen aanlegsteiger.

Bungalows op It Wiid – Vakantiepark Friesland

Onze bungalows op ons prachtige vakantiepark in Friesland zijn onderverdeeld in verschillende types:

Vakantiehuizen op de camping

Op vakantiepark Friesland ‘It Wiid’ vindt u luxe vakantiehuizen geschikt voor maximaal acht personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van diverse faciliteiten en fraai gelegen rondom een haven. Het voordeel van deze woningen is dat zij dichtbij de voorzieningen liggen. Verder liggen de nummers 5 t/m 10 direct aan de Fokkesloot en geven prachtig uitzicht op het langsvarende bootverkeer.

Vakantiehuizen op de camping 

Vakantiehuizen op de Buitenplaats

Ook op de Buitenplaats vindt u prachtige vakantiehuizen direct gelegen aan het water. Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor zowel 4 personen (type Wald), 6 personen (type Wetter) als 8 personen (type Wiid). De meeste vakantiehuizen zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger en per boot bereikbaar. Voor natuur, privacy en een vakantie in het teken van water bent u op Buitenplaats It Wiid aan het juiste adres.

Vakantiehuizen op de Buitenplaats 

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.