Vakantie vieren in Friesland

Beleef, ontdek en geniet

Bungalowpark Friesland

Vakantie op een bungalowpark in Friesland? In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u bungalowpark It Wiid in Friesland . Dit prachtige bungalowpark in Friesland ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo’n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

It Wiid, bungalowpark in Friesland beschikt over verschillende type bungalows:

Bungalows Camping It Wiid:
Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal zes personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, vaatwasser, afzuigkap, koffiezetapparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels. De bungalows zijn geschikt voor 6 en 8 personen en zijn gesitueerd rondom een haven en liggen (rechtstreeks) aan het water. Bekijk onze complete bungalows:

Bungalows op Buitenplaats It Wiid:
Bungalowpark It Wiid in Eernewoude (Friesland) biedt diverse verhuur mogelijkheden van luxe vrijstaande of twee onder één kap bungalows aan het water. Het bungalowpark is dichtbij gelegen het prachtige natuurgebied De Alde Feanen. Onze bungalows op de Buitenplaats zijn van alle gemakken voorzien en vrijwel allen gelegen aan het water en per boot bereikbaar. Zij hebben een eigen aanlegsteiger.

De bungalows zijn gesitueerd aan het water.

Een bungalowpark in Friesland aan de Friese meren

In het gebied rondom dit bungalowpark Friesland kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt bij bungalowpark Friesland uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op bungalowpark Friesland aan het water hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Accommodaties op Buitenplaats It Wiid

Wald Vakantiehuis

Wald Vakantiehuis

2-onder-1 kap woningen direct aan het water met ruime tuin en aanlegsteiger.

meer informatie
Wetter vakantiehuis

Wetter vakantiehuis

Vrijstaande vakantiehuizen met bedstee en twee aparte slaapkamers.

meer informatie
Wiid vakantiehuis

Wiid vakantiehuis

Ruime 8-persoons woningen met drie slaapkamers en grote living.

meer informatie

Vakantiehuizen op de camping

6-persoons vakantiehuizen

Deze nieuwe vakantiehuizen (bouwjaar 2004) zijn geschikt voor maximaal zes personen.
De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezet-apparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

Bekijk deze vakantiehuizen

8-persoons vakantiehuizen

De vakantiehuizen (nummers 1 t/m 10 en 15 t/m 18) zijn geschikt voor maximaal acht personen.
De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezetapparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

Bekijk deze vakantiehuizen

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.