Bungalowpark Friesland

Vakantie op een bungalowpark in Friesland? In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u bungalowpark It Wiid in Friesland . Dit prachtige bungalowpark in Friesland ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo’n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

It Wiid, bungalowpark in Friesland beschikt over verschillende type bungalows:

Bungalows Camping It Wiid:
Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal zes personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, vaatwasser, afzuigkap, koffiezetapparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels. De bungalows zijn geschikt voor 6 en 8 personen en zijn gesitueerd rondom een haven en liggen (rechtstreeks) aan het water. Bekijk onze complete bungalows:

Bungalows op Buitenplaats It Wiid:
Bungalowpark It Wiid in Eernewoude (Friesland) biedt diverse verhuur mogelijkheden van luxe vrijstaande of twee onder één kap bungalows aan het water. Het bungalowpark is dichtbij gelegen het prachtige natuurgebied De Alde Feanen. Onze bungalows op de Buitenplaats zijn van alle gemakken voorzien en vrijwel allen gelegen aan het water en per boot bereikbaar. Zij hebben een eigen aanlegsteiger.

  • 4 persoons Wald bungalow
  • 6 persoons Wetter bungalow
  • 8 persoons Wiid bungalow

De bungalows zijn gesitueerd aan het water.

Een bungalowpark in Friesland aan de Friese meren

In het gebied rondom dit bungalowpark Friesland kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt bij bungalowpark Friesland uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op bungalowpark Friesland aan het water hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Mocht u verdere vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met de receptie.