Bungalows Buitenplaats It Wiid

Bent u op zoek naar mooie vakantiehuizen op Buitenplaats It Wiid? Via camping It Wiid boekt u de mooiste bungalows op Buitenplaats It Wiid.
Wij bieden zowel 4-persoons, 6-persoons als 8-persoons bungalows op Buitenplaats It Wiid.

(4 persoons twee onder één kap bungalow)
Deze woning beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van wastafel, bubbelbad, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers, waarvan een met een eenpersoonsbed en een met twee éénpersoonsbedden.

(6 persoons vrijstaande bungalow)
De bungalow beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet.  Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een vaste wastafel.

 

(8-persoons vrijstaande bungalow)
De bungalow beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een tweepersoonsslaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet, twee slaapkamers, elk met twee éénpersoonsbedden en twee logeerbedden. Naast de 8-persoons Wiid bungalow maken wij ook onderscheid met Wiid bungalows aan de buitenrand. Deze woningen onderscheiden zich door hun luxe inrichting en unieke ligging.