Camperplaats Friesland

Verharde camperplaats in het hart van Friesland

Friesland  ontdekken met de Camper? Kom dan met de Camper naar Friesland,  Camping It Wiid in Eernewoude.
Speciaal voor vakantiegangers met campers hebben wij 12 speciale camperplekken. Deze camperplaats in Friesland beschikt over een verharde ondergrond

De camperplaats in Friesland is voorzien van stroom. Ook met een camperplaats mag u gebruik maken van al onze faciliteiten.

Onze camping in hartje Friesland beschikt over een openluchtzwembad (Niet inbegrepen bij camperplaatsen; u kunt een los dagkaartje kopen), een ruim gesorteerde supermarkt en een gezellig eetcafé. Daarnaast is er een snackbar voor afhaalmaaltijden of een lekker ijsje. Daarnaast hebben wij ruime en verwarmde sanitairgebouwen.

Met de boot de Friese wateren verkennen

Wilt u een bootje huren? Wij verhuren diverse sloepen, motorboten, zeilboten en kano’s. Maak een prachtige tocht de NP Alde Feanen. u zult versteld staan hoe prachtig Nederland is!

U kunt bij ons op het terrein fietsen en huren en sinds 2015 ook E-bikes. De omgeving leent zich prima voor een fietstochtje; Denk daarbij aan de pontjesroute en aan het fietsknooppunten netwerk van de ANWB.

Prijs per nacht is € 15,00 (op basis van 2 personen) exclusief de toeristenbelasting . Ieder extra persoon € 7,50 per nacht.

Reserveer nu uw camperplaats  

Prijslijst kamperen

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.