Camperplaatsen Friesland

Ontdek Friesland met de camper – Boek nu je camperplaats in Friesland!

Friesland ontdekken met de Camper? Kom dan met de Camper naar Camping It Wiid in Eernewoude. Wij hebben speciale camperplaatsen in Friesland.
Speciaal voor vakantiegangers met campers hebben wij 12 speciale camperplaatsen op It Wiid in Friesland. Deze camperplaatsen Friesland beschikken over een verharde ondergrond.

De camperplaatsen zijn voorzien van stroom. Ook met een camperplaats kunt u gebruik maken van al onze faciliteiten. Zwembad is niet inbegrepen. U kunt hier losse kaartjes voor kopen. Tevens is een bijzettent niet toegestaan.

Tevens hebben de camperplaatsen een Grijswaterstortplaats en een cassettetoilet meubel.
Dit is speciaal voor alle camperaars: een nieuw meubel waar u gemakkelijk het toiletcassette leegt en uw handen kunt wassen en een nieuw grijswaterstortplaats.

Onze camping in Friesland beschikt over een openluchtzwembad (Niet inbegrepen bij camperplaatsen; u kunt een los dagkaartje kopen), een ruim gesorteerde supermarkt en een gezellig eetcafé. Daarnaast is er een snackbar voor afhaalmaaltijden of een lekker ijsje. Wij hebben verder ruime en verwarmde sanitairgebouwen.

Prijs Camperplaats:

Prijs per nacht is vanaf € 18,00 (op basis van 2 personen) exclusief de toeristenbelasting . Ieder extra persoon € 8,00 per nacht.

U kunt met uw camper ook elders op het terrein staan (bijv. direct aan het water); U betaalt dan het gewone kampeertarief.

Bezoek ook ons zusterbedrijf

Een leuke overnachting op It Wiid gehad? Bezoek dan ook ons zusterbedrijf Vakantiepark de Kuilart. Ontdek de zuidwest hoek van Friesland.

Bootje huren?

Wilt u een bootje huren? Wij verhuren diverse sloepen, motorboten, zeilboten en kano’s. Maak een prachtige tocht de NP Alde Feanen. u zult versteld staan hoe prachtig Nederland is!U kunt bij ons op het terrein fietsen en huren en sinds 2015 ook E-bikes. De omgeving leent zich prima voor een fietstochtje; Denk daarbij aan de pontjesroute en aan het fietsknooppunten netwerk van de ANWB.

Boek nu uw camperplaats!