Camping Leeuwarden

Op zoek naar een camping nabij Leeuwarden?

Camping It Wiid ligt slechts op 15 autominuten van Leeuwarden en ligt in de gezellige watersportplaats Eernewoude. Vanuit Camping It Wiid bezoek je Leeuwarden per auto of per fiets. Ook kun je met het Openbaar Vervoer reizen.

Camping It Wiid, nabij Leeuwarden, biedt verschillende kampeerplaatsen aan. Zoek je een beschut plekje of juist een kampeerplaats aan het water? Wij hebben voor ieder wat wils. Er zijn zowel standaard plaatsen, comfortplaatsen als premiumplaatsen. Op de landtong sta je direct aan het water en heb je prachtig uitzicht. ook zijn er verharde camperplaatsen, tegen een voordelig nachttarief.

It Wiid heeft diverse faciliteiten die uw verblijf tot een succes maken! In de supermarkt haalt u ’s ochtends warme broodjes, verse jus d’orange en een krantje. De kinderen nemen een een duik in het zwembad of doen mee aan één van de activiteiten van het recreatieteam (6 weken hoogseizoen). ’s avonds geniet u van een heerlijk diner in ons gezellige eetcafé. En wat dacht u van de toiletgebouwen? Deze worden door onze gasten gewaardeerd met een 9,5. De toiletgebouwen hebben speciale babywascabines. Twee van de drie douche- en toiletruimtes zijn nieuw en energiezuinig. De gebouwen beschikken onder andere over vloerverwarming en afzuiging. Het douchen is bij de kampeerprijs inbegrepen. Op de Landtong is geen toiletgebouw aanwezig.

Naast een bezoek aan Leeuwarden, is het ook prachtig om Friesland vanaf het water te ontdekken. Het park biedt de mogelijkheid tot het huren van een boot of u neemt deze zelf mee. Er is altijd een plek in één van de vele havens.

Kortom kamperen nabij Leeuwarden, doet u op Camping It Wiid!