Kamperen met kinderen?

Camping met recreatieteam in Friesland

Camping met animatieteam

Op zoek naar een leuke camping met animatieteam?
Camping It Wiid biedt u een prachtige vakantie voor kinderen met animatieteam.

Camping It Wiid met animatieteam heeft mooie kampeerplaatsen aan het water en ruime bungalows waar uw kinderen zich prima zullen vermaken. Op de camping in Friesland kunnen kinderen gebruik maken van een verwarmd openlucht zwembad welke vanaf half mei tot half september iedere dag geopend is. In het zwembad vindt u een superlange glijbaan en een waterspeeltuin voor de kleintjes.

It Wiid, Camping met animatieteam, staat voor uw kinderen klaar!

Tijdens de zomervakantie is er op de camping voor de kinderen een animatieteam actief welke diverse activiteiten voor klein en groot organiseert. Wij beginnen ’s ochtends met de kidsclub; Hier wordt gedanst, gezongen en geknutseld. ’s Avonds staat er vaak een buiten activiteit op het programma. Dit is heel divers; van een speurtocht door Nationaal park de Alde Feanen als een voetbalwedstrijd of een spel bij het zwembad. ’s Avonds wordt er ook weer sport en spel georganiseerd maar bijv. ook Zumba, Bingo of een Wampex. Ook maken wij gebruik van een Outdoorbureau die langskomt met de bus vol avontuur. Leuk voor het hele gezin is de kanotocht met gids.

Ook is er in de omgeving van de camping met animatieteam voor uw kinderen veel te doen, voor alle leeftijden. Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek zijn op een steenworp afstand. Kortom uw vakantie op Camping It Wiid met animatieteam is voor uw kinderen zeker geschikt.

Kindercamping in Friesland

Bent u op zoek naar een kindercamping in Friesland?  Kindercamping It Wiid is gelegen midden in het Fries meren gebied op een steenworp afstand van Leeuwarden en Drachten.
Deze kindercamping  in Friesland beschikt over een verwarmd openlucht zwembad welke vanaf half mei tot half september iedere dag geopend is. In het zwembad vindt u een superlange glijbaan en een waterspeeltuin voor de kleintjes. Tijdens de zomervakantie is er op deze kindercamping een recreatieteam actief welke diverse activiteiten voor klein en groot organiseert.

Tevens bestaat er op deze kindercamping in Friesland de mogelijkheid om een zeilcursus te volgen. In de maanden juli en augustus én in de meivakantie worden er zeillessen gegeven op It Wiid.
Deze kindercamping  geeft cursussen in optimisten, dit zijn ideale zeilbootjes voor de jeugd tot en met 12 jaar. Vanaf  12 jaar en ouder geeft deze kindercamping in Friesland cursussen in polyvalken.

Wat onze gasten zeggen

Heerlijk verblijf in een prachtige omgeving!

Prachtig, het uitzicht over het water. Echt genieten!

- Fam. P. van Ouwenhand

Heerlijke camping in Friesland! Mooie ruime kampeerplaatsen.

- R. van Rozebottel

  • Openluchtzwembad
  • Supermarkt
  • Eetcafé
  • Watersport
  • Wifi KPN Hotspots
Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.