Camperplaats

Extra voordelig kamperen 8 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Camperplaats

Kamperen tegen een gunstig tarief

Camping It Wiid bied je alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in Friesland. Onze camping in Friesland is een 28 hectare groot terrein te midden van Nationaal Park De Alde Feanen. Op onze camperplaatsen sta je tegen een voordelig tarief en is de ondergrond verhard!

Camperplaatsen met water en elektra

De camperplaatsen op camping It Wiid vind je op veld S, direct tegenover de supermarkt. Alle plaatsen zijn verhard en hebben 10 ampère en een eigen waterpunt. Bijzettentjes zijn niet toegestaan op de campervelden. Je kunt alleen op veld boeken, niet op plek. Alle campers dienen met de neus richting de bosschage te staan. 

Faciliteiten op jouw kampeerplaats

Op de camperplaatsen is één hond welkom (geen gevechts- of bewakingshonden). Verder ontvang je per gezin 1 gratis WIFI code. Je kunt extra bijkopen via de receptie. Je kunt uiteraard gebruik maken van onze ruime sanitair gebouwen. Voor het douchen heb je geen kaart of munten nodig. Het zwembad is vanaf 2022 inclusief. 

Wil je toch liever een plek aan het water of met meer faciliteiten? Boek dan een kampeerplaats op een comfort of premium plaats. Ook hier zijn campers van harte welkom!

 

  • 1 gratis WIFI code per plaats
  • 1 hond toegestaan
  • 10 ampère stroom
  • Water op iedere plek