Camperplaats

Extra voordelig kamperen 8 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Camperplaats

Kamperen tegen een gunstig tarief

Camping It Wiid biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in Friesland. Onze camping in Friesland is een 28 hectare groot terrein te midden van Nationaal Park De Alde Feanen. Op onze camperplaatsen staat u tegen een voordelig tarief en is uw ondergrond verhard!

Camperplaatsen met water en elektra

De camperplaatsen op camping It Wiid vindt u op veld S. Alle plaatsen zijn verhard en hebben 10 ampère en een eigen waterpunt. Bijzettentjes zijn niet toegestaan op de campervelden. U kunt alleen op veld boeken, niet op plek.

Faciliteiten op uw kampeerplaats

Op de camperplaatsen is één hond welkom (geen gevechts- of bewakingshonden). Verder ontvangt u per gezin 1 gratis WIFI code. U kunt extra bijkopen via de receptie. U kunt uiteraard gebruik maken van onze ruime sanitair gebouwen. Voor het douchen heeft u geen kaart of munten nodig. Het zwembad is niet inclusief. Hier kunt u dagkaarten voor kopen bij de receptie ( € 5,- p.p.)

Wilt u toch liever een plek aan het water of met meer faciliteiten? Boek dan een kampeerplaats op een comfort of premium plaats. Ook hier zijn campers van harte welkom!

 

  • gratis wifi 1 gratis WIFI code per plaats
  • 1 hond toegestaan 1 hond toegestaan
  • elektra aanwezig 10 ampère stroom
  • kraan Water op iedere plek