Camperplaats

Extra voordelig kamperen 8 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Camperplaats

Kamperen tegen een gunstig tarief

Camping It Wiid biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in Friesland. Onze camping in Friesland is een 28 hectare groot terrein te midden van Nationaal Park De Alde Feanen. Op onze camperplaatsen staat u tegen een voordelig tarief en is uw ondergrond verhard!

Camperplaatsen met water en elektra

De camperplaatsen op camping It Wiid vindt u op veld S. Alle plaatsen zijn verhard en hebben 10 ampère en een eigen waterpunt. Bijzettentjes zijn niet toegestaan op de campervelden. 

Faciliteiten op uw kampeerplaats

Op de camperplaatsen is één hond welkom (geen gevechts- of bewakingshonden). Verder ontvangt u per gezin 1 gratis WIFI code. U kunt extra bijkopen via de receptie. U kunt uiteraard gebruik maken van onze ruime sanitair gebouwen. Voor het douchen heeft u geen kaart of munten nodig. Het zwembad is niet inclusief. Hier kunt u dagkaarten voor kopen bij de receptie ( € 5,- p.p.)

Prijzen en periodes

De prijs van een camperplaats is € 16,50 per nacht (o.b.v. 2 personen) excl. toeristenbelasting en reserveringskosten.

Wilt u toch liever een plek aan het water of met meer faciliteiten? Boek dan een kampeerplaats op een comfort (plus) of landtongplaats. Ook hier zijn campers van harte welkom!

  • gratis wifi 1 gratis WIFI code per plaats
  • 1 hond toegestaan 1 hond toegestaan
  • elektra aanwezig 10 ampère stroom
  • kraan Water op iedere plek