Comfort plaats

Comfort plaats

Kampeerplaatsen met alle voorzieningen 6 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Comfort plaats

Optimaal genieten op de Comfort plaatsen

Camping It Wiid biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in Friesland. Onze camping in Friesland is een 28 hectare groot terrein te midden van Nationaal Park De Alde Feanen. Op onze comfort kampeerplaatsen kunt met uw eigen tent, caravan of camper kamperen en geniet u van alle faciliteiten optimaal. Uw plek heeft een eigen kast met voorzieningen. In één van de havens kunt u een ligplaats huren. 

Comfort plaatsen met water, afvoer, elektra en televisie

De comfort plaatsen op camping It Wiid zijn de velden B t/m F, K, W en een gedeelte van Q (1 t/m 29; 67 t/m 90). Alle comfort plaatsen hebben 16 ampère, water en vuilwaterafvoer. TV aansluiting is ook mogelijk op de comfortplaatsen. De velden op Q zijn iets ruimer dan de andere plekken; 11 meter bij 10 meter i.p.v. 10 bij 10 meter.

Faciliteiten op uw kampeerplaats

Op de comfort plaatsen is één hond welkom (geen gevechts- of bewakingshonden). Verder ontvangt u per gezin 1 gratis WIFI code. U kunt extra bijkopen via de receptie. U kunt uiteraard gebruik maken van onze ruime sanitair gebouwen. Voor het douchen heeft u geen kaart of munten nodig. De auto parkeert u op één van de parkeerplaatsen (niet op de kampeervelden). 

Periodes

Hoogseizoenperiodes zijn Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie. Naast een nachttarief bieden wij ook diverse arrangementen aan. LET OP: Van 15 juli tot 20 augustus zijn de vaste wisseldagen (aankomst en vertrek) op vrijdag en zaterdag (minimaal 7 nachten). Incheck op de camping is vanaf 13:00 uur; uitcheck voor 12 uur. 

  • gratis wifi 1 gratis WIFI code per plaats
  • 1 hond toegestaan 1 hond toegestaan
  • elektra aanwezig 16 ampère stroom per plaats
  • kabel aanwezig Afvoer- en digitale TV aansluiting mogelijk
  • kraan Water op iedere plek