Comfort Plus plaats

Kampeerplaatsen met alle voorzieningen 7 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Comfort Plus plaats

Optimaal genieten op de Comfort Plus plaatsen

Camping It Wiid biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in Friesland. Onze camping in Friesland is een 28 hectare groot terrein te midden van Nationaal Park De Alde Feanen. Op onze comfort plus kampeerplaatsen kunt met uw eigen tent, caravan of camper kamperen en geniet u van alle faciliteiten optimaal. Uw plek heeft een eigen kast met voorzieningen. In één van de havens kunt u een ligplaats huren. 

Comfortplusplaatsen met water, afvoer, elektra en televisie

De comfortplaatsen op camping It Wiid zijn de velden A t/m F, HT, K, W en Q. Alle comfortplaatsen hebben 16 ampère, TV-aansluiting, water en vuilwater afvoer. De velden op Q zijn iets ruimer dan de andere plekken; 12 bij 10 i.p.v. 10 bij 10 meter.

Faciliteiten op uw kampeerplaats

Op de comfort plus plaatsen is één hond welkom (geen gevechts- of bewakingshonden). Verder ontvangt u per gezin 1 gratis WIFI code. U kunt extra bijkopen via de receptie. U kunt uiteraard gebruik maken van onze ruime sanitair gebouwen. Voor het douchen heeft u geen kaart of munten nodig. De auto parkeert u op één van de parkeerplaatsen (niet op de kampeervelden). 

Prijzen en periodes

De prijzen van standaard kampeerplaatsen variëren van € 22,50 tot € 35,- per nacht (o.b.v. 2 personen). Hoogseizoenperiodes zijn Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie. Naast een nachttarief bieden wij ook diverse arrangementen aan. LET OP: Van 16 juli tot 21 augustus zijn de vaste wisseldagen (aankomst en vertrek) op vrijdag en zaterdag (minimaal 7 nachten).

  • gratis wifi 1 gratis WIFI code per plaats
  • 1 hond toegestaan 1 hond toegestaan
  • elektra aanwezig 16 ampère stroom per plaats
  • kabel aanwezig Afvoer- en digitale TV aansluiting
  • kraan Water op iedere plek