Comfortplaats

Comfortplaats

Unieke plekken aan het water 6 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Kampeerplaatsen » Comfortplaats

Direct aan het water kamperen 

Camping It Wiid biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in Friesland. Onze camping in Friesland is een 28 hectare groot terrein te midden van Nationaal Park De Alde Feanen. Op onze comfort kampeerplaatsen kunt met uw eigen tent, caravan of camper kamperen. Een ligplaats kunt u bijhuren. 

Comfortplaatsen met water, afvoer en elektra

De comfortplaatsen op camping It Wiid zijn de velden Y, 14-1, 14-2 en 14-3. Alle comfortplaatsen hebben minimaal 10 ampère. Op de velden y heeft u ook een eigen waterkraan en waterafvoer.

Faciliteiten op uw kampeerplaats

Op de comfortplaatsen is één hond welkom (geen gevechts- of bewakingshonden). Verder ontvangt u per gezin 1 gratis WIFI code. U kunt extra bijkopen via de receptie. U kunt uiteraard gebruik maken van onze ruime sanitair gebouwen. Voor het douchen heeft u geen kaart of munten nodig. De auto parkeert u op één van de parkeerplaatsen (niet op de kampeervelden). 

Prijzen en periodes

De prijzen van standaard kampeerplaatsen variëren van € 22,50 tot € 35,- per nacht (o.b.v. 2 personen). Hoogseizoenperiodes zijn Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie. Naast een nachttarief bieden wij ook diverse arrangementen aan. LET OP: Van 16 juli tot 21 augustus zijn de vaste wisseldagen (aankomst en vertrek) op vrijdag en zaterdag.

  • gratis wifi 1 gratis WIFI code per plaats
  • 1 hond toegestaan 1 hond toegestaan
  • elektra aanwezig 10 ampère stroom
  • Aan het water Aan het water
  • kraan Water op iedere plek