Kamperen in Eernewoude

kamperen in het hart van Friesland

Camping Eernewoude

Kamperen op een camping in Eernewoude? In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u Camping It Wiid, één van de mooist gelegen campings in Eernewoude.

Camping It Wiid in Friesland biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Ons terrein is 28 hectare groot en ligt te midden van Nationaal Park De Alde Feanen. U kunt hier kamperen met uw eigen tent, caravan of camper . Een andere mogelijkheid is dat u een vakantiehuis huurt op ons vakantiepark It Wiid. Onze camping beschikt over 370 ruim opgezette kampeerplaatsen, waaronder een groot aantal direct aan het water.  Er zijn diverse voorzieningenwaaronder een verwarmd openlucht zwembad, een speeltuin en een voetbalveld. U kunt bij ons ook een boot huren, om Friesland vanaf het water te verkennen. Wij verhuren sloepen, valken, motorboten, optimisten en kano’s.

De camping in Eernewoude is voorzien van diverse voorzieningen waaronder een verwarmd openlucht zwembad, speeltuin, voetbalveld, bootverhuur etc. Kortom: It Wiid is een van de campings in Eernewoude waar u ontspanning, rust en ruimte vindt maar waar tegelijkertijd de gezelligheid niet ontbreekt.

De camping in Eernewoude is een prima basis voor tochtjes naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden, Drachten en Sneek.

Wat onze gasten zeggen

100% tevreden gasten, daar gaan we voor!

Prachtig, het uitzicht over het water. Echt genieten!

- Fam. P. van Ouwenhand

Heerlijke camping in Friesland! Mooie ruime kampeerplaatsen.

- R. van Rozebottel

  • Openluchtzwembad
  • Supermarkt
  • Eetcafé
  • Watersport
  • Wifi KPN Hotspots
Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.