Camping met hond

Op zoek naar een camping waar uw hond ook van harte welkom is?

In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u Camping It Wiid, een camping in Friesland met hond met een mooie locatie. Dit prachtige park ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo’n 4000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

Onze camping waar u met uw hond van harte welkom bent is voorzien van diverse voorzieningen waaronder een verwarmd openlucht zwembad, speeltuin, voetbalveld, bootverhuur etc. U en uw kinderen hoeven zich dus niet te vervelen op It Wiid.

Camping met hond in Friesland

(Honden toegestaan op Camping It Wiid *)

Op de camping worden honden alleen in overleg toegelaten en dienen altijd kort aangelijnd te zijn. Op de camping mogen de honden niet alleen bij de tent of caravan aanwezig zijn, ze moeten altijd onder begeleiding zijn. Als een hond om wat voor reden dan ook iemand bijt, dient de hond de camping per direct te verlaten.
U bent verplicht bij het uitlaten van de hond een schepje bij u te hebben. Zo’n schepje is gratis bij de receptie verkrijgbaar.
Op deze manier houden wij onze camping schoon en toegankelijke voor iedere vakantieganger.

* Grote honden zoals Rottweilers, Bouviers, Herders en Dobbermans en andere vecht- en bewakingshonden zijn niet toegestaan op de camping met hond.
* * In de bungalows op de camping zijn geen huisdieren toegestaan.

Camping t Wijd is een super camping. Keurig net sanitair, vriendelijk personeel, aanlegplaats voor de boot dichtbij en genoeg faciliteiten!!.Kortom: wij hebben genoten!!

- Fam. de Vries

Camping is fantastisch, ruime plaatsen, uitstekend sanitair, prachtige omgeving, volop vis en vaarmogelijkheden. Ook erg leuk voor jonge kinderen.

- Fam. Kempen

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.