Heerlijk buiten spelen

op camping It Wiid

Camping Kinderen

“Camping it Wiid is een geweldige camping voor kinderen!”

Op zoek naar een geschikt camping met kinderen? Camping It Wiid in Friesland is zo’n camping waar u en uw kinderen een prachtige vakantie kunnen beleven. Camping It Wiid heeft mooie kampeerplaatsen aan het water en ruime bungalows waar uw kinderen zich prima zullen vermaken.

Op de camping kunnen kinderen gebruik maken van een verwarmd openlucht zwembad welke vanaf half mei tot half september iedere dag geopend is. In het zwembad vindt u een superlange glijbaan en een waterspeeltuin voor de kleintjes. Tijdens de zomervakantie is er op de camping voor de kinderen  een recreatieteam actief welke diverse activiteiten voor klein en groot organiseert.

Ook is er in de omgeving van de camping voor uw kinderen veel te doen, voor alle leeftijden. Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek zijn op een steenworp afstand. Kortom uw vakantie op Camping It Wiid is voor uw kinderen zeker geschikt.

Uitstekende faciliteiten voor kinderen

Familiecamping met diverse faciliteiten voor jong en oud.

Zwembad

Zwembad

Een eigen verwarmd buitenzwembad met glijbaan van 65 meter zorgt voor veel zwemplezier!

Meer informatie
Kindersanitair

Kindersanitair

Een aparte ruimte in het sanitairgebouw speciaal voor kinderen. Lage wasbakken en doucherichels.

Meer informatie
Animatieteam

Animatieteam

Het animatieteam op Camping "It Wiid" organiseert elke dag leuke activiteiten voor uw kinderen.

Meer informatie

Kindercamping in Friesland

Bent u op zoek naar een kindercamping in Friesland?  Kindercamping It Wiid is gelegen midden in het Fries meren gebied op een steenworp afstand van Leeuwarden en Drachten.
Deze kindercamping  in Friesland beschikt over een verwarmd openlucht zwembad welke vanaf half mei tot half september iedere dag geopend is. In het zwembad vindt u een superlange glijbaan en een waterspeeltuin voor de kleintjes. Tijdens de zomervakantie is er op deze kindercamping een recreatieteam actief welke diverse activiteiten voor klein en groot organiseert.

Tevens bestaat er op deze kindercamping in Friesland de mogelijkheid om een zeilcursus te volgen. In de maanden juli en augustus én in de meivakantie worden er zeillessen gegeven op It Wiid.
Deze kindercamping  geeft cursussen in optimisten, dit zijn ideale zeilbootjes voor de jeugd tot en met 12 jaar. Vanaf  12 jaar en ouder geeft deze kindercamping in Friesland cursussen in polyvalken.

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.